aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ ΑΠΟΕΛ τοποθετείται για την ανακοίνωση της Ομόνοιας

Ο ΑΠΟΕΛ τοποθετείται για την ανακοίνωση της Ομόνοιας

Αναφορικά με την ανακοίνωση της Ομόνοιας για τον ορισμό του διαιτητή, Βασίλη Δημητρίου, το διοικητικό συμβούλιο του ΑΠΟΕΛ εξέδωσε την πιο κάτω ανακοίνωση.

Αναλυτικά: «Αναφορικά με την ανακοίνωση της Ομόνοιας για τον ορισμό του διαιτητή στο αυριανό ντέρμπι επιθυμούμε να αναφέρουμε τα εξής:

• Συμφωνούμε απόλυτα με την Ομόνοια ότι όσα διαιτητικά λάθη έγιναν μέχρι στιγμής φέτος, εμπίπτουν στη σφαίρα του ανθρώπινου λάθους. Ακόμα και στις περιπτώσεις που ο ΑΠΟΕΛ εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία, ποτέ δεν τα χαρακτήρισε ως σκόπιμα. Σε αντίθεση με άτομα που προέβησαν μέχρι και σε δηλώσεις περί εύνοιας. Άτομα με επιλεκτική μνήμη που το περιεχόμενο των δηλώσεων τους, τους εκθέτει ανεπανόρθωτα. Πόσω μάλλον όταν διαπιστώνεται στο πως αντιδρούν όταν αγωνίζονται με τον ΑΠΟΕΛ και πως αντιδρούν όταν αγωνίζονται με άλλες ομάδες.

• Είναι και δική μας ευχή αύριο να έχουμε μια καλή διαιτησία που δεν θα αξίζει αναφοράς, πέραν από την ισομερή αντιμετώπιση των δύο ομάδων.

• Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που το αυριανό ντέρμπι αποτελεί μια ακόμα ευκαιρία για να αποβληθεί η καχυποψία και η προκατάληψη, στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

• Όπως και στον αγώνα του πρώτου γύρου έτσι και αύριο ευχόμαστε να διεξαχθεί ένα όμορφο παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ