aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ ΑΠΟΕΛ το πάει στα… άκρα

Ο ΑΠΟΕΛ το πάει στα… άκρα

Συμμετέχοντας σε τρεις διοργανώσεις, πρωτάθλημα, κύπελλο και Κόνφερενς Λιγκ, ο ΑΠΟΕΛ σκόραρε συνολικά 20 φορές. Με τους στράικερ να είναι ντεφορμέ από την αρχή της σεζόν, τα κάστανα από τη φωτιά βγάζουν συνήθως οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα άκρα. Κυρίως οι εξτρέμ, ενώ συνεισφορά υπάρχει και από τους πλάγιους μπακ.

Συνολικά 11 τέρματα προήλθαν από τους ακραίους επιθετικούς, με τους Εφραίμ, Μπλουμ, Μαρκίνιος να πετυχαίνουν από τρία, ενώ ο Δώνης έβαλε άλλα δύο. Αν προστεθούν και τα δύο που πέτυχαν οι ακραίοι αμυντικοί Σούσιτς και Τσεπάκ, συνολικά έχουμε 13 γκολ από ποδοσφαιριστές που παίζουν… στη γραμμή.

Όσο για τα άλλα εφτά; Τα τρία προήλθαν από το κέντρο, με τους Σατσιά, Κοσταντίνοφ και Σαρφό να μετρούν από ένα, δύο σημειώθηκαν από τους κεντρικούς αμυντικούς Καρώ και Κρέσπο, ενώ άλλα δύο επιτεύχθηκαν από τους σέντερ φορ Μάγκλιτσα και Κβιλιτάια.

Capture

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ