aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ο ΑΠΟΕΛ το έκανε όσο πιο δύσκολο μπορούσε… μπορούμε σπίτι μας»

«Ο ΑΠΟΕΛ το έκανε όσο πιο δύσκολο μπορούσε… μπορούμε σπίτι μας»

Στην ιστοσελίδα «goal.com» μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Άγιαξ, Ταγλιαφίκο, ο οποίος αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ και τόνισε πως υπάρχει πίστη για πρόκριση την ερχόμενη Τετάρτη. Υπενθυμίζουμε πως στο παιχνίδι που διεξήχθη στο ΓΣΠ οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες (0-0), ωστόσο η ομάδα της πρωτεύουσας δικαιούται να αισιοδοξεί καθώς πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση κόντρα στους Ολλανδούς.

Αναλυτικά: «Όταν βλέπεις ότι κάτι δεν δουλεύει με τον τρόπο που θέλεις, τότε πρέπει να παλέψεις. Λίγη επιθετικότητα είναι καλή, μερικές φορές χρειάζονται σκληρές μονομαχίες. Κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν παρόμοιο όπως με τον ΑΠΟΕΛ. Το έκαναν όσο πιο δύσκολο μπορούσαν για εμάς, με μονομαχίες ένας προς έναν. Πρέπει να τους κερδίσουμε και θα επιβιώσουμε. Το 0-0 δεν είναι καλό φυσικά όμως θα σκοράρουμε, σπίτι μας μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε. Δεν έχουμε τους αυτοματισμούς που είχαμε πέρσι. Πρέπει να βρούμε τους χώρους, πέρσι το κάναμε καλύτερη. Δεν είναι εύκολο, χάνουμε τη μπάλα σε σημαντικούς χώρους στο γήπεδο και πρέπει να βελτιώσουμε τις επιστροφές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ