aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ ΑΠΟΕΛ τιμά τους Ήρωες του Μαρί

Ο ΑΠΟΕΛ τιμά τους Ήρωες του Μαρί

Μέσω της επίσημής της ιστοσελίδας, η διοίκηση του Σωματείου του ΑΠΟΕΛ ενημερώνει ότι το ερχόμενο Σάββατο το τμήμα ποδηλασίας θα διανύσει πορεία από τη Λευκωσία προς το Μαρί, με ενδιάμεσο σταθμό την ΕΜΑΚ στην Κοφίνου, προκειμένου να καταθέσει στεφάνια και να αποτίσει φόρο τιμή στους 13 ήρωες που βρήκαν τραγικό θάνατο στο Μαρί.

Αναλυτικά:

“Πέντε χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την 11η Ιουλίου του 2011, όπου 13 λεβέντες μας βρήκαν τραγικό θάνατο. Η μεγάλη έκρηξη στη Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, απόρροια μεγάλης ανευθυνότητας και ερασιτεχνικού χειρισμού, προκάλεσε βαρύ πένθος, ανασφάλεια και τεράστια ερωτήματα σε ολόκληρη την Κύπρο.

Δεκατρία παλικάρια, αγνοώντας τον πραγματικό και μεγάλο κίνδυνο, έδωσαν άνιση μάχη και θυσιάστηκαν για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε στα εμπορευματοκιβώτια.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν ξεχνά τον τραγικό απολογισμό της αποφράδας εκείνης ημέρας και θα κρατήσει άσβεστη την μνήμη των 13 συνανθρώπων μας.

Το ερχόμενο Σάββατο 09/07 το τμήμα ποδηλασίας του Σωματείου μας, θα διανύσει πορεία από τη Λευκωσία προς το Μαρί, με ενδιάμεσο σταθμό την ΕΜΑΚ στην Κοφίνου, προκειμένου να καταθέσει στεφάνια και να αποτίσει φόρο τιμή στους ήρωες”.

iroes-mari-600x330

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ