aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να τον αγοράσει, αλλά η κρίση οδηγεί σε αδιέξοδο»

«Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να τον αγοράσει, αλλά η κρίση οδηγεί σε αδιέξοδο»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΙΜΟΣ ΠΑΦΙΤΗΣ

«O ΑΠΟΕΛ θέλει να αγοράσει τον Καζού, αλλά η οικονομική κρίση οδηγεί σε αδιέξοδο», είναι ο τίτλος σε σημερινό δημοσίευμα βραζιλιάνικης ιστοσελίδας, η οποία αποκαλύπτει την επιθυμία του ΑΠΟΕΛ να αγοράσει τον Βραζιλιάνο μπακ που αγωνίζεται ως δανεικός από τη Σάντος στους γαλαζοκίτρινους.

Στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας www.terra.com.br τονίζεται ότι η αποτυχία του ΑΠΟΕΛ να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και η ψηλή ρήτρα αγοράς (1.500.000 ευρώ) του ποδοσφαιριστή καθιστούν δύσκολο το ενδεχόμενο αγοράς του, ενώ αναφέρει πως οι καλές εμφανίσεις του 23χρονου αριστερού μπακ στην Κύπρο προσέλκυσαν το ενδιαφέρον ομάδων της Βραζιλίας, της Ιταλίας, της Ελβετίας και της Τουρκίας.

Διαβάστε επίσης: «Πυρά» Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ σε σωματείο: «Απλήρωτοι, το όνομα της ομάδας διασύρεται»

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Ο ΑΠΟΕΛ της Κύπρου εξέφρασε ενδιαφέρον για να αγοράσει τον αριστερό μπακ, Καζού, αλλά η οικονομική κρίση που ταλανίζει τις ευρωπαϊκές ομάδες αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο. Ο Καζού ανήκει στη Σάντος και για την επόμενη περίοδο και δεν έχει αποφασιστεί ακόμα το μέλλον του.

Η απόκτηση του Καζού τέθηκε αρκετές φορές στο τραπέζι ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, αλλά η αποτυχία του ΑΠΟΕΛ να προκριθεί φέτος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ είχε ως αποτέλεσμα να μην αρχίσει καλά τη σεζόν η κυπριακή ομάδα.

Ακόμα και χωρίς να είναι διαθέσιμα τα χρήματα που απαιτούνται για αγορά του Καζού, οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ, αντιλαμβάνονται την τεράστια πρόοδο του ποδοσφαιριστή. Οι καλές εμφανίσεις του Καζού προσέλκυσαν το ενδιαφέρον ομάδων της Βραζιλίας, της Ιταλίας, της Ελβετίας και της Τουρκίας. Ο Καζού υπέγραψε με τη Σάντος το 2014 και η τιμή πώλησης του είναι στο 1.500.000 ευρώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ