aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ ΑΠΟΕΛ στον «Logicom Μαραθώνιο Πάφου»

Ο ΑΠΟΕΛ στον «Logicom Μαραθώνιο Πάφου»

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των Δρομέων του ΑΠΟΕΛ στον «Logicom Μαραθώνιο Πάφου» που διεξήχθη την Κυριακή 05 Μαρτίου. Ο Μαραθώνιος Πάφου είναι ένας από τους σημαντικότερους αγώνες που λαμβάνουν χώρα στην Κύπρο με αρκετές συμμετοχές τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό.

Εκτός από την Μαραθώνια διαδρομή των 42χλμ, 14 γαλαζοκίτρινοι δρομείς έλαβαν μέρος και στις μικρότερες αποστάσεις των 5, 10 και 21χλμ.  Οι περισσότεροι από τους αθλητές του ΑΠΟΕΛ χρησιμοποίησαν τον συγκεκριμένο αγώνα για προετοιμασία είτε για τον επόμενο μεγάλο αγώνα στη Λεμεσό στις 19 Μαρτίου είτε για τους Μαραθωνίους Βαρκελώνης, Ρώμης και Θεσσαλονίκης που θα λάβουν μέρος στις αμέσως επόμενες μέρες.

Συγκεκριμένα έλαβαν μέρος οι Γεωργίου Μάριος, Μπενάκης Παύλος, Παττίχης Σάββας, Ηλιάδης Χρυσόστομος, Θεμιστοκλέους Αντρέας, Βαλιαντής Λούης, Κασάπης Χάρης, Σαλίδης Κωνσταντίνος, Παπαευτυχίου Χριστόδουλος, Ανατολίτης Αντρέας, Δημητρίου Δημήτρης, Παναγίδης Παναγιώτης, Παλαντζής Πόλυς και Τσιάρτας Στέλιος.

Σημαντική διάκριση και επιτυχία για τον Τσιάρτα Στέλιο που κατέλαβε την 3η θέση στη γενική κατάταξη στη διαδρομή των 5χλμ και για τον Θεμιστοκλέους Αντρέα που κατετάγη 2ος στην κατηγορία του (40-44) στην απόσταση των 10χλμ. Από τους υπόλοιπους αθλητέςσχεδόν όλοι πέτυχαν προσωπικά ρεκόρ, γεγονός που υποδηλώνει τη σωστή δουλειά που γίνεται στο τμήμα από τους υπευθύνους αλλά κυρίως από τον προπονητή της ομάδας Λεωνίδα Ιωάννου.

Επόμενος σημαντικός αγώνας ο Μαραθώνιος Βαρκελώνης την Κυριακή 12 Μαρτίου.

Τρέξε και εσύ με τη γαλαζοκίτρινη

Το τμήμα δρομέων του ΑΠΟΕΛ είναι ένα καθαρά ερασιτεχνικό μη ανταγωνιστικό τμήμα. Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο τμήμα Δρομέων του Σωματείου μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22-210333 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-16:00).

Θερμές ευχαριστίες στην ιστοσελίδα www.sport-supporter.net και τον προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου για την στήριξη που παρέχει στο τμήμα δρομέων ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ