aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ ΑΠΟΕΛ στον ημιορειβατικό αγώνα «Κλήρου-Ατόβρυση»

Ο ΑΠΟΕΛ στον ημιορειβατικό αγώνα «Κλήρου-Ατόβρυση»

Το τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ εκπροσωπήθηκε από 19 αθλητές στον αγώνα ανώμαλου δρόμου «Κλήρου-Ατόβρυση» που έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή 23 Απριλίου στο χωρίο Κλήρου στη Λευκωσία.

Ο συγκεκριμένος αγώνας έγινε θεσμός τα τελευταία χρόνια με τις συμμετοχές των δρομέων να αυξάνονται δραματικά και να αγκαλιάζουν την συγκεκριμένη διοργάνωση που θεωρείται από τις καλύτερες στην Κύπρο.

Οι Νέαρχος Λαμπρινός, Πάνος Γεωργιάδης και οι πρωτοεμφανιζόμενοι με την φανέλα του Τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ, Έλενα Αριστοδήμου και Παπαθεοδώρου Νίκος έτρεξαν την απόσταση των 4χλμ.

Στην μεγάλη διαδρομή των 12 χλμ. συμμετείχαν οι Χρυσόστομος Ηλιάδης, Δημήτρης Δημητρίου, Μάριος Αλεξάνδρου, Ανδρέας Θεμιστοκλέους, Χριστόδουλος Παπαευτυχίου, Γιάννης Χριστοδουλίδης, Πάνος Εργατούδης, Μάριος Γεωργίου, Μάριος Βαλιαντής, Μπενάκης Παύλος και Διαμαντής Παναγιώτης.

Παρά την απαιτητική χωμάτινη διαδρομή με εφτά χιλιόμετρα συνεχόμενες ανηφόρες, και τον δυνατό άνεμο που δυσκόλεψε την προσπάθεια των δρομέων η παρουσία όλων των αθλητών ήταν πάρα πολύ θετική.

Στον παιδικό αγώνα απόστασης 400 μέτρων αγωνίστηκαν οι νεαροί δρομείς της ακαδημίας του Τμήματος Δρομέων Ιωάννης Παπαευτυχίου, Αλέξης Στυλιανού και Μάνος Στυλιανού.
Στην ορεινή ποδηλασία έλαβε μέρος ο Ανατολίτης Αντρέας.

Επόμενοι αγώνες
Το Σάββατο 29 Απριλίου το τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ θα συμμετάσχει στον αγώνα δρόμου «Γύρος της Πέγειας» απόστασης 10 χλμ. στην Πέγεια της Πάφου και την Κυριακή 30 Απριλίου  στον ορεινό αγώνα «Sun-Lysos-Run» αποστάσεων 13χλμ.  και 21 χλμ. στο χωριό Λυσός της Πάφου.

Τρέξε και εσύ με τη γαλαζοκίτρινη
Το Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ μέσα από τις συνεχείς του παρουσίες και επιτυχίες σε αγώνες τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό καταξιώνεται ως ένα από τα πιο δυνατά δρομικά σύνολα στην Κύπρο. Είναι ένα καθαρά ερασιτεχνικό μη ανταγωνιστικό τμήμα. Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο τμήμα Δρομέων του Σωματείου μπορούν να επικοινωνήσουν  στο τηλέφωνο  22-210333 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-16:00).

Θερμές ευχαριστίες στην ιστοσελίδα www.sport-supporter.com και τον προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου για την στήριξη που παρέχει στο τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ