aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ ΑΠΟΕΛ στον Διεθνή Ανοιχτό Μαραθώνιο Περβολιών

Ο ΑΠΟΕΛ στον Διεθνή Ανοιχτό Μαραθώνιο Περβολιών

Οχτώ δρομείς εκπροσώπησαν τον ΑΠΟΕΛ για τρίτη φορά στον Διεθνή Ανοιχτό Μαραθώνιο Περβολιών, ο οποίος διεξήχθη την προηγούμενη Κυριακή 22 Ιανουαρίου.

Έξι δρομείς, οι Γιάννης Χριστοδουλίδης, Μάριος Γεωργίου, Νέαρχος Λαμπρινός, Γιώργος Δρουσιώτης και Δημήτρης Δημητρίου διένυσαν την απόσταση των 21 χιλιομέτρων και οι νεαροί Ιωάννης και Μάριος Παπαευτυχίου κάλυψαν τα 2 χιλιόμετρα και 600 μέτρα αντίστοιχα.

Όλοι οι αθλητές του ΑΠΟΕΛ αποκόμισαν αρκετές εμπειρίες από το συγκεκριμένο αγώνα και κατάφεραν να πετύχουν καλύτερους προσωπικούς χρόνους, γεγονός που δείχνει την πολύ καλή δουλειά και αφοσίωση που επιδεικνύουν στις προπονήσεις.

Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τη νέα παρουσία των δύο νεαρών δρομέων του ΑΠΟΕΛ, Ιωάννη και Μάριου Παπαευτυχίου, οι οποίοι αγώνα με αγώνα παρουσιάζονται αισθητά βελτιωμένοι. Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στο Πάρκο Αθαλάσσας (πίσω από το Καραϊσκάκειο) θα διεξαχθεί ο αγώνας των 5χλμ που διοργανώνει για πρώτη φορά το τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ.

Καλούμε τον κόσμο που αγαπά τον αθλητισμό και ασχολείται με το τρέξιμο να δηλώσει συμμετοχή για τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ. Οι εγγραφές γίνονται διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας του Σωματείου ή την ημέρα του αγώνα στον χώρο διεξαγωγής του.

Το τμήμα δρομέων του ΑΠΟΕΛ είναι ένα καθαρά ερασιτεχνικό μη ανταγωνιστικό τμήμα. Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22-210333 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-16:00).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ