aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ ΑΠΟΕΛ στον 13ο Διεθνή Μαραθώνιο ανοικτής θάλασσας

Ο ΑΠΟΕΛ στον 13ο Διεθνή Μαραθώνιο ανοικτής θάλασσας

Η κολυμβητική ομάδα του ΑΠΟΕΛ θα λάβει και φέτος μέρος στο 13ο Διεθνή Μαραθώνιο ανοικτής θάλασσας, ο οποίος θα διεξαχθεί -όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια- μπροστά από το Μεσαιωνικό Κάστρο στη Λάρνακα το σαββατοκύριακο 7 και 8 Οκτωβρίου. Ο ΑΠΟΕΛ θα συμμετάσχει με 17 αθλητές σε όλα τα αγωνίσματα της διοργάνωσης, στις αποστάσεις των 5χλμ, 2.5χλμ, 1.25χλμ και στον αγώνα ενθάρρυνσης 500 μέτρων που θα γίνει για πρώτη φορά.

Στη διοργάνωση θα πάρουν μέρος 170 αθλητές από 11 χώρες: Σκωτία, Ελλάδα, Βουλγαρία, Αγγλία, Ουκρανία, Ρωσία,  Αυστρία, Γερμανία, Νότιος Αφρική, Ισραήλ και Κύπρος. Το αγώνισμα με την πολυπληθέστερη συμμετοχή θα είναι τα 2.5χλμ., στο οποίο θα πάρουν μέρος 46 άνδρες και 19 γυναίκες. Στα 5χλμ θα συμμετάσχουν 29 άνδρες και 11 γυναίκες και στο 1.25χλμ 33 άνδρες και 22 γυναίκες.

Παράλληλα, με το διεθνή Μαραθώνιο θα διεξαχθεί και το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου για τα 5χλμ, 2.5χλμ. και 1.25χλμ. Ο ΑΠΟΕΛ ήταν ο Όμιλος που κατέκτησε το περσινό πρωτάθλημα, με 2ο τον Ναυτικό Όμιλο Κερύνειας και 3ο τον Ναυτικό Όμιλο Πάφου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ