aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΟ ΑΠΟΕΛ στα «θύματα» του Κριστιάνο σε ιστορική βραδιά (video)

Ο ΑΠΟΕΛ στα «θύματα» του Κριστιάνο σε ιστορική βραδιά (video)

Ένα πανέμορφο βίντεο που οι θαυμαστές του Κριστιάνο Ρονάλντο θα λατρέψουν και θα δουν ξανά και ξανά δημοσίευσε η ΟΥΕΦΑ. Στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter για το Τσάμπιονς Λιγκ η ΟΥΕΦΑ δημοσίευσε τα τέρματα που πέτυχε ο Πορτογάλος σουπερ σταρ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με απευθείας εκτελέσεις φάουλ.

Τόσο αγωνιζόμενος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και στη Ρεάλ Μαδρίτης ο «CR7» πέτυχε εντυπωσιακά τέρματα από στατικές φάσεις. Στα πολλά… θύματα του Κριστιάνο Ρονάλντο και ο ΑΠΟΕΛ. Ο Πορτογάλος είχε σκοράρει το τρίτο γκολ της Ρεάλ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ στον ιστορικό αγώνα που διεξήχθη στις 4/4/2012 στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η «Βασίλισσα» είχε επικρατήσει με 5-2 του ΑΠΟΕΛ στον επίλογο της πιο χρυσής σελίδας του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης: Στη δεύτερη θέση της Ευρώπης μαζί με την Μπάγερν ο ΑΠΟΕΛ

H εκτέλεση του φάουλ μέσα από το γήπεδο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ