aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ ΑΠΟΕΛ ψήνει «αρπαγή» του Ντε Νόιερ

Ο ΑΠΟΕΛ ψήνει «αρπαγή» του Ντε Νόιερ [video]

«Οι Κύπριοι θέλουν να αρπάξουν τον Ντε Νόιερ», τιτλοφορείται κύριο άρθρο της βουλγαρικής εφημερίδας Meridian Match, που κάνει αναφορά στον ΑΠΟΕΛ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κυπριακή ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ολλανδού μέσου της Λέφσκι Σόφιας είναι ο ΑΠΟΕΛ, ενώ για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή φέρεται να έχουν επιδείξει ενδιαφέρον και άλλοι σύλλογοι.

Το συμβόλαιο του Τζέρεμι ντε Νόιερ με τη Λέφσκι Σόφιας ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει ότι ο παίκτης από τον Ιανουάριο μπορεί να διαπραγματευτεί τη μετεγγραφή του με άλλες ομάδες.

Ο Ντε Νόιερ, ο οποίος είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Κουρακάο (5 συμμετοχές), είναι βασικός και αναντικατάστατος στη «Ομάδα του Λαού» από τη σεζόν 2015-16 (46 συμμετοχές, 1 γκολ) και υπήρξε συμπαίκτης με τον Ζίφκο Μιλάνοφ, ενώ προηγουμένως, από το 2012-15, αγωνιζόταν ως βασικός στην ολλανδική Σπάρτα Ρότερνταμ (62 συμμετοχές, 2 γκολ).

Δείτε τον Τζέρεμι ντε Νόιερ εν δράσει

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ