aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ ΑΠΟΕΛ παίζει χωρίς αντίπαλο…

Ο ΑΠΟΕΛ παίζει χωρίς αντίπαλο…

Ότι κυκλοφορεί στην κυπριακή αγορά, ο ΑΠΟΕΛ το «σφάζει και το μαχαιρώνει»! Ο Πρόδρομος αποκάλυψε ότι ο τερματοφύλακας Νεόφυτος Μιχαήλ είναι συμφωνημένος από πέρυσι, ενώ χθες, με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια, εντάσσονται στο ρόστερ των γαλαζοκιτρίνων και ο Κύπρος Χριστοφόρου και ο Μηνάς Αντωνίου.

Στο πλαίσιο μίας πολιτικής που επισήμανε χθες ο Πετεβίνος μιλώντας στον Active 104.7 & 102.5: «Μας ενδιαφέρουν όλοι οι Κύπριοι που έχουν προοπτική. Βασική αρχή μας είναι να ψάχνουμε για παίκτες που θα αγωνιστούν στο μέλλον και να επενδύσει πάνω τους ο ΑΠΟΕΛ στα επόμενα χρόνια».

Η αγορά Κύπριων ποδοσφαιριστών εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από το οικονομικό, αλλά και το εκτόπισμα της ενδιαφερόμενης ομάδας. Στο οικονομικό, δύσκολο μπορεί να παραβγεί με τον ΑΠΟΕΛ, οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Κι έχει αποδειχθεί σε πολλές περιπτώσεις. Κακά τα ψέματα, όποιον Κύπριο παίκτη θέλει ο ΑΠΟΕΛ θα το πάρει.

Πιθανότατα και λόγω εκτοπίσματος του συλλόγου. Εδώ που τα λέμε, γιατί αρνηθεί ένας Κύπριος παίκτης να ενταχθεί στους γαλαζοκίτρινους; Ή καλύτερα, όταν το οικονομικό είναι διευθετημένο, γιατί να προτιμήσει μία άλλη ομάδα; Οπόταν καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ο ΑΠΟΕΛ παίζει χωρίς αντίπαλο…

Ι.Κ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ