aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΟ ΑΠΟΕΛ και… οι άλλοι! (πρόγραμμα & ατζέντα)

Ο ΑΠΟΕΛ και… οι άλλοι! (πρόγραμμα & ατζέντα)

Την πρόκριση του στους ομίλους του Champions League για τέταρτη φορά στην ιστορία του διεκδικεί απόψε ο ΑΠΟΕΛ. Αντιμετωπίζει στις 21:45 στην Πράγα την πρωταθλήτρια Τσεχίας Σλάβια και έχοντας υπέρ του το 2-0 με το οποίο νίκησε στον πρώτο αγώνα, θα προσπαθήσει να πανηγυρίσει άλλη μια ιστορική πρόκριση. Τον αγώνα Σλάβια-ΑΠΟΕΛ ο Σέρβος Milorad Mažić.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το κανάλι Cytavision Sports 1. Ο ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε χθες βράδυ την προετοιμασία του με προπόνηση στο Eden Arena που θα φιλοξενήσει τη σημερινή αναμέτρηση με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Δώνη να έχει στη διάθεση του τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Πάρντο, Βάτερμαν, Α. Παρασκευάς, Ν. Αλεξάνδρου, Λάγο, Μιλάνοφ, Καρλάο, Γ. Μερκής, Ρουέδα, Μοράις, Βινίσιους, Φαρίας, Αρτυματάς, Εμπεσίλιο, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Βάντερ, Ορ, Μ. Αντωνίου, Μακρής, Μπερτόλιο, Ντε Καμάργκο και Ποτέ.

Πέραν του ΑΠΟΕΛ, άλλοι τέσσερις επαναληπτικοί αγώνες διεξάγονται απόψε (23/8) για τα play-off του Champions League. Αξίζει να αναφέρουμε ότι όλοι οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις «κλασική» ώρα των 21:45.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΧΘΕΣ, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Αναλυτικά οι αγώνες, ενώ για να δείτε σε ποια κανάλια προβάλλονται κάντε κλικ ΕΔΩ:

Κοπεγχάγη (Δανία) – Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν) (0-1)

Σλάβια Πράγας (Τσεχία) – ΑΠΟΕΛ (Κύπρος) (0-2)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) – Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία) (1-0)

Λίβερπουλ (Αγγλία) – Χόφενχαϊμ (Γερμανία) (2-1)

Στεάουα (Ρουμανία) – Σπόρτινγκ Λισ. (Πορτογαλία) (0-0)

*Σε παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ