aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ ΑΠΟΕΛ και η GREE κληρώνουν ένα κλιματιστικό

Ο ΑΠΟΕΛ και η GREE κληρώνουν ένα κλιματιστικό

Ο ΑΠΟΕΛ σε συνεργασία με χορηγό εταιρία GREE έχουν ξεκινήσει διαγωνισμό στη σελίδα του Σωματείου στο Facebook, μέσα από τον οποίο ένας τυχερός θα κερδίσει ένα κλιματιστικό GREE. Η GREE στάθηκε αρωγός στις προσπάθειες όλων των αγωνιστικων τμημάτων του Σωματείου την περασμένη αγωνιστική περίοδο, στηρίζοντας σε μια δύσκολη εποχή την προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ να πρωταγωνιστεί σε όλα τα σπορ.

Σε μία κίνηση αναγνώρισης για τη διαχρονική στήριξη των οπαδών του ΑΠΟΕΛ, το Σωματείο και η GREE κληρώνουν ένα κλιματιστικό σε ένα τυχερό οπαδό, ο οποίος θα προκύψει μέσα από κλήρωση μεταξύ όσων απαντήσουν σωστά στο διαγωνισμό που δημοσιοποιήθηκε στην επίσημη σελίδα του Σωματείου στο Facebook.

O διαγωνισμός μας ταξιδεύει στην ένδοξη καλαθοσφαιρική δεκαετία του ’90 και συγκεκριμένα στην ομάδα που με προπονητή τον Μέμο Ιωάννου κατέκτησε το πρωτάθλημα μέσα στο γήπεδο του Κεραυνού το 1998. Σε μία εποχή που ταλανούσαν το Σωματείο τεράστια οικονομικά προβλήματα και σε μία χρονιά που προδιαγραφόταν χαμένη, μίλησε η ψυχή του ΑΠΟΕΛ, και με μία τεράστια ανατροπή (από 3-0 σε 4-3), κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή μέσα στο Στρόβολο.

Οι οπαδοί της ομάδας καλούνται να ονομάσουν τους καλαθοσφαιριστές που εικονίζονται στη φωτογραφία της ομάδας του ‘98 που δημοσιεύτηκε και όσοι καταφέρουν να ονομάσουν όλους τους αθλητές θα μπουν στην κλήρωση για ένα κλιματιστικό 9.000 BTU, προσφορά της GREE.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ