aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛO ΑΠΟΕΛ γλυκοκοιτάζει τον Χαφέζ, αλλά δεν πληρώνει τις €200.000!

O ΑΠΟΕΛ γλυκοκοιτάζει τον Χαφέζ, αλλά δεν πληρώνει τις €200.000!

Ο ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρθηκε για τον Καρίμ Χαφέζ, αλλά εμπόδιο για την απόκτησή του αποτελεί μία ρήτρα στο συμβόλαιό του! Η πληροφορία προέρχεται από έναν πρώην πρόεδρο του Σωματείου ΑΠΟΕΛ, τον Γιάννη Ιωάννου, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook δημοσιοποιεί αποκαλυπτικές πληροφορίες για το «φλερτ».

Σύμφωνα με τον Γιάννη Ιωάννου, ο οποίος πήρε τις πληροφορίες από τον Πρόδρομο Πετρίδη, στο συμβόλαιο του Χαφέζ υπάρχει ρήτρα ύψους 200 χιλιάδων ευρώ σεπερίπτωση ένταξή του σε άλλη κυπριακή ομάδα! Αυτός είναι και ο λόγος που οι γαλαζοκίτρινοι δεν προχωρούν στην απόκτηση του Αιγύπτιου αριστερού μπακ.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιάννη Ιωάννου: «Μίλησα πριν λίγο με το Πρόδρομο Πετρίδη. Είναι φίλος και πάντα είμαι πολύ κριτικός απέναντι του στα όσα αφορούν τον ΑΠΟΕΛ. Του είπα τις επιφυλάξεις μου, του είπα τις ανησυχίες μου, τον άκουσα προσεχτικά. Μαζί μου είναι πάντα ειλικρινής και βάζω το χέρι μου στο ευαγγέλιο για αυτό. Με αυτά που μου είπε, είμαι αισιόδοξος. Δεν μπορώ να τα δημοσιοποιήσω βέβαια, φτάνει να περάσουμε τουλάχιστον στο Γιουρόπα.

Οι συνέπειες ενός αποκλεισμού είναι γνωστές, ας μη γινόμαστε μάντεις κακών. Αυτό που θα δημοσιοποιήσω είναι τη απάντησή του στο ερώτημα μου, γιατί δεν επιδεικνύουμε ενδιαφέρον για το Χαφέζ που έπαιζε στην Ομόνοια. Ο λογος απλός. Υπάρχει ρήτρα 200.000 (ευρώ) σε περίπτωση ένταξης του σε άλλη κυπριακή ομάδα».

giannis_ioannou

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ