aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΟ ΑΠΟΕΛ έβαλε... την Αγία Νάπα στα δίχτυα! (pics & vid)

Ο ΑΠΟΕΛ έβαλε… την Αγία Νάπα στα δίχτυα! (pics & vid)

Ο ΑΠΟΕΛ είχε εύκολο βράδυ απέναντι στην Αγία Νάπα. Πολύ εύκολο… Σε αγώνα που έγινε για την α’ φάση του κυπέλλου, η ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι συνέτριψε αυτήν του Σπύρου Μπαξεβάνου με 5-0 και πλέον οι γαλαζοκίτρινοι περιμένουν την κλήρωση της Πέμπτης (20/12) για να μάθουν τον αντίπαλό τους στους «16».

Βάσει αποτελέσματος, δεν χωράει αμφιβολία για το ποιός ήταν ο κυρίαρχος του αγώνα, ενώ τόσο ο ΑΠΟΕΛ, όσο και η Αγία Νάπα, στρέφουν την προσοχή τους σε πρωτάθλημα Α’ και Β’ Κατηγορίας αντίστοιχα. Αυτό το παιχνίδι, ήταν και το τελευταίο του Νεκτάριου Αλεξάνδρου με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, καθώς ο αρχηγός των περσινών πρωταθλητών αποχωρεί έχοντας στην πλάτη του 18 χρόνια καριέρας στους γαλαζοκίτρινους και μετρώντας ένα σωρό διακρίσεις.

Στο πρώτο μέρος, η Αγία Νάπα είχε τη μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Κέρδισε πέναλτι στο 3’ σε ανατροπή του Ρομέρο από τον Αρτυματά. Ωστόσο, ο Ουνρέι ο οποίος ανάλαβε να εκτελέσει, έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Ρόμο. Στη συνέχεια, ο ΑΠΟΕΛ είχε τον πλήρη έλεγχο και «έσπασε» τα δοκάρια, αφού σε τρεις από τις 6-7 καλές φάσεις που είχε, οι Εφραίμ, Αρτυματάς και Κασίνι σημάδεψαν την οριζόντια δοκό. Τη λύση στη συνέχεια, για να βρει ο ΑΠΟΕΛ τον δρόμο προς τα δίκτυα, είχε ο Μπάλογκ, ο οποίος με σουτ εντός περιοχής στο 32’, έπειτα από σπουδαία ενέργεια του Αλωνεύτη, άνοιξε το σκορ, με το 1-0 να είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Με το «καλημέρα» στο δεύτερο μέρος, ο ΑΠΟΕΛ σημείωσε και δεύτερο τέρμα (46’) με σουτ του Εφραίμ εντός επανορθωτικής (2-0) και αυτό έμοιαζε με «σάλπισμα» για να αρχίσει ο χορός των τερμάτων. Το 3-0 διαμορφώθηκε με πλασέ του ιδίου παίκτη στο 51’, μετά από ασίστ του Αλωνεύτη, ενώ ο Γκέντσογλου στο 64’, ήταν αυτός που συμπλήρωσε «καρέ» για τον ΑΠΟΕΛ, αφού ο Ελλαδίτης με σουτ από το ύψος της επανορθωτικής έκανε το 4-0. Στο 66’ ο Εφραίμ πέτυχε χατ τρικ, αφού με σουτ εντός περιοχής πέτυχε τρίτο προσωπικό τέρμα και πέμπτο για την ομάδα του (5-0). Το 5-0 ήταν και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, αφού μέχρι το τελικό σφύριγμα, ο ΑΠΟΕΛ επαναπαύτηκε και οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να πετύχουν το γκολ της τιμής.

ΑΠΟΕΛ (Πάολο Τραμετσάνι): Ρόμο, Μιλάνοφ, Ρουέδα, Βούρος, Αλεξάνδρου (87′ Αρτεμίου), Εφραίμ (71′ Αντωνίου), Γκέντσογλου, Αρτυματάς, Αλωνεύτης (85′ Κατσαντώνης), Κασίνι, Μπάλογκ.

Αγία Νάπα (Σπύρος Μπαξεβάνος): Ευσταθίου, Τζιωρτζής, Οικονόμου, Μελάς, Ρομέρο (64′ Νικολάου), Σούλε, Καραμανώλης, Ουνρέιν (55′ Zακάριας), Αντωνίου (86′ Μιχαήλ), Φερνάντες, Γκονσάλες.

Σκόρερ: 21′ Μπάλογκ, 46′, 51′, 66′ Εφραίμ, 64′ Γκέντσογλου.

Κίτρινες: 79′ Γκέντσογλου / 45′ + 1 Οικονόμου.

Αποβολές: -/-.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Φωτίου.

Α’ βοηθός: Μανώλης Τίγρης.

Β’ βοηθός: Δημήτρης Χριστοφόρου.

Τέταρτος: Ροβέρτος Κώστα.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Κώστας Καπιτανής.



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ