Ο ΑΠΟΕΛ έβαλε στο στόχαστρό του τον Μάτιτς!

Ο Μάτιτς ανήκει στην Κοπεγχάγη, μάλιστα πέρυσι ήταν συμπαίκτης με τον Πιέρο Σωτηρίου, αλλά στη λήξασα σεζόν αγωνιζόταν στην Αούστρια Βιέννης με τη μορφή δανεισμού...

Τον Σέρβο μέσο Ούρος Μάτιτς φαίνεται να έβαλε στο στόχαστρό του ο ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν. Οι πρωταθλητές, που ανεξαρτήτως της παραμονής ή όχι του Νούνο Μοράις, θα αποκτήσουν έναν μέσο με ποιοτικά χαρακτηριστικά, ξεχώρισαν τον 29χρονο ποδοσφαιριστή μέσα από μία λίστα υποψηφίων, αλλά η προσπάθεια απόκτησής του δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολη.

Ο Μάτιτς ανήκει στην Κοπεγχάγη, μάλιστα πέρυσι ήταν συμπαίκτης με τον Πιέρο Σωτηρίου, αλλά στη λήξασα σεζόν αγωνιζόταν στην Αούστρια Βιέννης με τη μορφή δανεισμού και δεν εξασκήθηκε το δικαίωμα αγοράς των δικαιωμάτων του από τις «Βιολέτες» (35 συμμετοχές / 6 γκολ). Ο Σέρβος διατηρεί άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με την Κοπεγχάγη, η οποία προτίθεται να παραχωρήσει με οικονομικό αντάλλαγμα τον παίκτη, εάν βρεθούν ενδιαφερόμενοι οι οποίοι θα υποβάλουν σοβαρές προτάσεις.

Ο Μάτιτς, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω είναι αδελφός του Νεμάνια Μάτιτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αγωνίζεται ως ανασταλτικός μέσος με ενίοτε οργανωτικά χαρακτηριστικά, εάν του ζητηθεί. Προτού δοθεί δανεικός στην αυστριακή ομάδα, είχε 38 συμμετοχές σε δύο χρόνια με την Κοπεγχάγη.

Προηγούμενες ομάδες του ήταν η Στουρμ Γκρατς, Μπρέντα, Μπενφίκα ΙΙ και Κόσιτσε.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ