aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται για το πιο μεγάλο deal της ιστορίας του»

«Ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται για το πιο μεγάλο deal της ιστορίας του»

Δημοσίευμα της thesun.co.uk κάνει λόγο για ταξίδι ανθρώπων της Φούλαμ στην Εσθονία για χάρη του Ρόλαντ Σάλαϊ. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ οι Άγγλοι θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά στον επαναληπτικό του ΑΠΟΕΛ με την Φλόρα Ταλίν τον Ούγγρο μεσοεπιθετικό.

Στο ίδιο μήκος κύματος και δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας contra.gr, η οποία τονίζει πως ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται για το πιο μεγάλο deal της ιστορίας του!

Διαβάστε το δημοσίευμα της ιστοσελίδας contra.gr

«Ο ΑΠΟΕΛ, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό στο Champions League, ξέρει ότι τα έσοδα που θα έχει, ακόμη κι αν φτάσει στους ομίλους του Europa, θα είναι εφέτος περιορισμένα. Ως εκ τούτου κάθε πρόταση για ποδοσφαιριστές του ρόστερ στην κατάλληλη τιμή, εξετάζονται και συζητιούνται. Πόσο μάλλον αν πρόκειται για προσφορές εκατομμυρίων που δελεάζουν.

Όχι πως οι Κύπριοι είναι εύκολοι διαπραγματευτές. Τουναντίον. Ειδάλλως δεν θα απέρριπταν ασυζητητί την πρόταση της γερμανικής Φράιμπουργκ για τον Ρόλαντ Σάλαϊ. Μια πρόταση που, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, άγγιξε τα 4 εκατομμύρια ευρώ!

Ο 21χρονος διεθνής Ούγγρος εξτρέμ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από τα μεγάλα πρωταθλήματα και υπάρχει μία που, από τις ίδιες πηγές, δείχνει διατεθειμένη να δώσει περισσότερα. Τη Φούλαμ εννοούμε, η οποία αν και νεοφώτιστη στην Premiership, θέλει να φτιάξει ένα σύνολο που σε πρώτη φάση δεν θα κινδυνεύσει να πέσει.

Ο Σάλαϊ είναι μια περίπτωση που ο κόουτς Γιοκάνοβιτς έχει ξεχωρίσει. Προφανώς αν πάρει “σάρκα και οστά” μια τέτοιου μεγέθους πρόταση, θα είναι δύσκολο να μην γίνει αποδεκτή.

Θα πρόκειται άλλωστε για το κορυφαίο deal της κυπριακής ομάδας στα χρονικά. Διότι ο Σάλαϊ αποκτήθηκε από την Πούσκας έναντι 2 εκατομμυρίων και μέσα σ’ ένα χρόνο διπλασίασε την αξία του. Δεν θα είναι βέβαια το πιο κερδοφόρο, δεδομένου ότι έχουν μεσολαβήσει οι συμφωνίες με την Αλ Σαμπάμπ για τον Ντε Βισέντι και με την Κοπεγχάγη για τον Πιέρο Σωτηρίου. Με λιγότερα χρήματα, αλλά μεγαλύτερο οικονομικό όφελος στα ταμεία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ