aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ο ΑΠΟΕΛ επέστρεψε για τον Αμπομά και είναι έτοιμος να δώσει €1.000.000»

«Ο ΑΠΟΕΛ επέστρεψε για τον Αμπομά και είναι έτοιμος να δώσει €1.000.000»

Έναν όχι και τόσο παλιό γνώριμο για τον ΑΠΟΕΛ επαναφέρει στο προσκήνιο η ιστοσελίδα sportsworldghana.com. Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας που ασχολείται αποκλειστικά με Γκανέζους ποδοσφαιριστές οι γαλαζοκίτρινοι επανήλθαν δυναμικά για την απόκτηση του Νανά Οπόκου Αμπομά.

Ο 26χρονος αριστερός εξτρέμ (παίζει και ως κεντρικός φορ αλλά και ως «κρυφός κυνηγός»), αποτέλεσε τον πρώτο μετεγγραφικό στόχο του ΑΠΟΕΛ το Καλοκαίρι του 2020, καθότι αυτόν αξιολόγησε ως τον καταλληλότερο ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Το όνομά του επανήλθε στην επικαιρότητα τον Οκτώβριο του 2021, όταν και πάλι η ιστοσελίδα sportsworldghana.com δημοσίευσε πληροφορίες για ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ.

Το Καλοκαίρι πλησιάζει, η μετεγγραφική περίοδος βρίσκεται προ των πυλών και άρχισαν δειλά – δειλά τα πρώτα μετεγγραφικά σενάρια. Σύμφωνα λοιπόν με τους Γκανέζους ο ΑΠΟΕΛ το ενδιαφέρον των γαλαζοκιτρίνων για τον Νανά Αμπομά δεν έχει απλά αναθερμανθεί, αλλά ο «κυπριακός γίγαντας», όπως τον αποκαλούν, είναι έτοιμος να πληρώσει 1.000.000 ευρώ στην Φορτούνα Ντίσελντορφ για να τον αποκτήσει!

Σενάριο που μοιάζει περισσότερο με επιστημονικής φαντασίας, αν αναλογιστεί κανείς πως στη φετινή σεζόν ο ύψους 1.76μ. επιθετικός δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό με τη φανέλα της Αντβέρπ, στην οποία παραχωρήθηκε ως δανεικός και από τον Γενάρη του 2019 έως σήμερα έχει σημειώσει μόλις ένα γκολ. Πάντως, η Φορτούνα Ντίσελντορφ τον αγόρασε το Καλοκαίρι του 2019 από την Μπέβερεν έναντι 2.800.000 ευρώ και έχει συμβόλαιο μαζί του μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ