aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEO AΠΟΕΛ ενημερώνει για τον αγώνα με την Άντερλεχτ στο Βέλγιο

O AΠΟΕΛ ενημερώνει για τον αγώνα με την Άντερλεχτ στο Βέλγιο

Μέσω της επίσημής της σελίδας στο Facebook, η διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας του ΑΠΟΕΛ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας για το ταξίδι στις Βρυξέλλες για τον αγώνα με την Άντερλεχτ.

Αναλυτικά:

“Ενημερώνουμε τον κόσμο μας που επιθυμεί να ταξιδέψει στις Βρυξέλλες για να παρακολουθήσει τον αγώνα με την RSA Anderlecht ότι λόγω του περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων για τον συγκεκριμένο αγώνα RSA Anderlecht vs APOEL FC, εγγυημένο εισιτήριο αγώνα έχουν μόνο όσοι ταξιδέψουν με τις επίσημες εκδρομές της ομάδας μας.

Ο ΑΠΟΕΛ θα προχωρήσει τις επόμενες μέρες σε πιο λεπτομερή ανακοίνωση για τον τρόπο διανομής των εισιτηρίων. Όμως επειδή ήδη φθάνουν πληροφορίες προς εμάς πως πολλοί φιλάθλοι μας έχουν κλείσει αεροπορικά εισιτήρια για να βρεθούν στις Βρυξέλλες οφείλουμε να προειδοποιήσουμε ότι δεν θα είναι δυνατό να εξασφαλιστεί εισιτήριο του αγώνα σε οποιονδήποτε που δεν θα ταξίδέψει με τις επίσημες εκδρομές της ομάδας μας.

Για πληροφορίες για τις εκδρομές επικοινωνήστε στο 22898900”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ