aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Ο ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρεται έντονα για τον Ροντρίγο Γκάλο της ΑΕΚ»

«Ο ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρεται έντονα για τον Ροντρίγο Γκάλο της ΑΕΚ»

Για άλλη μία φορά η Sportime.gr, εμπλέκει το όνομα μεγάλης ομάδας στην Κύπρο με μετεγγραφικά σενάρια που αφορούν σε σουπερλιγκάτο ποδοσφαιριστή. Αυτή τη φορά σε παρασκηνιακό δημοσίευμα, αναφέρεται ότι ο Ροντρίγο Γκάλο.

Αναλυτικά:

«Σε κατάσταση stand by είναι από την ΑΕΚ ο Ροντρίγο Γκάλο, ο οποίος όμως δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια περιμένοντας μόνο την απερχόμενη πρωταθλήτρια. Ο 33χρονος μπακ, κάνει ότι μπορεί για να εξασφαλίσει την επόμενη μέρα της καριέρας του, εφόσον τελικώς αποχωρήσει από την “Ένωση”.

Όπως αναφέρει λοιπόν το Sportime της Κυριακής και η στήλη “Παρασκήνια”, ο Βραζιλιάνος έχει προταθεί στον ΑΠΟΕΛ, που ενδιαφέρεται έντονα. Μάλιστα, ταιριάζει «γάντι» στο σύστημα 3-5-2 που επιλέγει ο προπονητής, Τραμετσάνι, στον επίδοξο πρωταθλητή Κύπρου, κάτι που κάνει την περίπτωση του ακόμα πιο θελκτική. Μένει να δούμε φυσικά ποια θα είναι η εξέλιξη με την ΑΕΚ, που αν δεν επέλθει συμφωνία, τότε η Κύπρος παρουσιάζεται ιδανική περίπτωση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ