aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ο ΑΠΟΕΛ είναι από τους μεγαλύτερους καλοπληρωτές του κράτους»

«Ο ΑΠΟΕΛ είναι από τους μεγαλύτερους καλοπληρωτές του κράτους»

Ο ΑΠΟΕΛ, με ανακοίνωση του, ξεκαθαρίζει τη θέση του για την έκθεση του Γενικού Ελεγκτή, η οποία αναφέρει πως χρωστάει 500.000 ευρώ σε πρόστιμα.

Αναλυτικά: «Προς τους διάφορους «καλοθελητές», αλλά και σε αυτούς που όφειλαν να γνωρίζουν, αλλά δυστυχώς χωρίς να εφαρμόζουν τη δημοσιογραφική δεοντολογία και τον βασικό κανόνα της διασταύρωσης αναδημοσιεύουν «πληροφορίες» που δήθεν αφορούν οφειλές της ομάδας μας, αναγκαζόμαστε να διευκρινίσουμε τα εξής.

Οι οφειλές που αναφέρονται στην Έκθεση του Γενικού Ελεγκτή για όλα τα Σωματεία αφορούν σε οφειλές που αφορούν στην περίοδο πριν από τον 05/2007. Οφειλές που μετά από συμφωνία της Πολιτείας, του Υπουργού Οικονομικών και όλων των Σωματείων έχει διευθετηθεί όπως αποκόπτονται από τις κρατικές χορηγίες. Σε ότι αφορά στην περίοδο 06/2007 και εντεύθεν ο ΑΠΟΕΛ είναι το πιο συνεπές σωματείο και δεν έχει καμιά οφειλή προς το κράτος.

Κάθε χρονιά μετά τη δημοσιοποίηση της Έκθεσης του Γενικού Ελεγκτή δημιουργείται το ίδιο θέμα και ανακυκλώνεται χωρίς τη βασική γνώση επί του θέματος κάτι που όφειλαν να γνωρίζουν όλοι όσοι ασχολούνται με τη συγκεκριμένη παράμετρο. Ο ΑΠΟΕΛ είναι από τους μεγαλύτερους καλοπληρωτές του κράτους σε ότι αφορά στην κάλυψη των υποχρεώσεων του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ