aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛO ΑΠΟΕΛ ευχαριστεί τον Κούμα για την αλλαγή του Τούρκου διαιτητή

O ΑΠΟΕΛ ευχαριστεί τον Κούμα για την αλλαγή του Τούρκου διαιτητή

Καταλυτική ήταν η παρέμβαση του πρόεδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα για την αλλαγή των Τούρκων διαιτητών, οι οποίοι ορίστηκαν αρχικά από την ΟΥΕΦΑ για τον καθοριστικό αγώνα της Πέμπτης με την Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο.

Οι γαλαζοκίτρινοι σε ανακοίνωσή του ευχαριστούν τον πρόεδρο της ΚΟΠ για την συμβολή του ώστε η ΟΥΕΦΑ να αντιληφθεί το λάθος της και να ορίσει τελικά Ιταλούς διαιτητές (διαβάστε εδώ σχετικό ρεπορτάζ), ενώ τονίζουν πως ο ορισμός Τούρκων διαιτητών για πρώτη φορά σε αγώνα του ΑΠΟΕΛ μετά το 1974 ήταν ατυχής και χαίρονται που η OYΕΦΑ το κατανόησε.

Διαβάστε επίσης: Ο Ρόκι που αντικατέστησε τον Τούρκο έχει έντονο παρελθόν με τον ΑΠΟΕΛ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ

«Ευχαριστούμε την ΚΟΠ και τον πρόεδρο της Γιώργο Κούμα για την συμβολή του, στις συντονισμένες προσπάθειες που έγιναν σήμερα έτσι ώστε να γίνει εφικτή η αλλαγή στους διαιτητές του ευρωπαϊκού μας αγώνα.

Ο ορισμός Τούρκων διαιτητών για πρώτη φορά σε αγώνα της ομάδας μας, μετά το 1974, ήταν ατυχής και χαιρόμαστε που η UEFA κατανοεί τον λόγο που ζητήσαμε την αλλαγή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ