aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ο ΑΠΟΕΛ έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, στο Μπακού θα είναι πιο δύσκολα»

«Ο ΑΠΟΕΛ έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, στο Μπακού θα είναι πιο δύσκολα»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, ήταν ο προπονητής της Καραμπάχ, Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ, ο οποίος όμως υπογράμμισε πως η πρόκριση δεν έχει τελειώσει τονίζοντας πως το παιχνίδι στο Μπακού θα είναι πιο δύσκολο.

Αρχικά ανέφερε: «Αν και έχουμε κερδίσει παίξαμε ενός δύσκολου αντιπάλου. Ο ΑΠΟΕΛ έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ως ομάδα και ήταν πολύ δύσκολο, γι’ αυτό και θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου για την νίκη τους. Ο επαναληπτικός αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος, θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τον χρόνο που θα έχουμε για να παρουσιαστούμε έτοιμοι».

Κληθείς να απαντήσει ερώτηση συναδέλφου αν τέλειωσε η «υπόθεση» πρόκριση: «Φυσικά και όχι, πρέπει να ξεχάσουμε αυτό τον αγώνα. Θα είναι ακόμη πιο δύσκολο παιχνίδι. Ο ΑΠΟΕΛ έδειξε πως μπορεί να σκοράρει και εκτός έδρας».

Αν ήταν το πλάνο του να κτυπήσει στην «κόντρα»: «Σίγουρα ήταν μέρος του πλάνου μας. Το πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο για εμάς, στο δεύτερο έγινε πιο εύκολο. Κυκλοφορήσαμε την μπάλα και μας βγήκε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ