aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«O AΠΟΕΛ έχασε τον Σαντίκ για τα λεφτά, φέτος μόνο σκέψεις»

«O AΠΟΕΛ έχασε τον Σαντίκ για τα λεφτά, φέτος μόνο σκέψεις»

Ο Μπεράντ Σαντίκ ήταν το πρόσωπο του αγώνα στην ιστορική νίκη της Δόξας επί του ΑΠΟΕΛ με 2-5 στο ΓΣΠ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Φινλανδός επιθετικός με το χατ-τρικ που πέτυχε έστρεψε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας με τον πρόεδρο της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου να αποκαλύπτει στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM ότι ο ΑΠΟΕΛ κατέθεσε πρόταση προ τριετίας στον ποδοσφαιριστή, όμως τελικά κατέληξε στην Κρίλια, η οποία έδωσε περισσότερα λεφτά στην Κλουζ.

Ο πρόεδρος της Δόξας επανέλαβε πως στη μετεγγραφική περίοδο του καλοκαιριού έξι κυπριακές ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον για τον πελάτη του, ενώ ανέφερε ότι το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ ήταν φιλολογικό.

Αναλυτικά τι ανέφερε ο πρόεδρος της Δόξας

«Δέχθηκε έξι προτάσεις από κυπριακές ομάδες το καλοκαίρι. Τις απέρριψε και έψαξε κάτι καλύτερο. Τον περιμέναμε μέχρι την τελευταία μέρα, και μας δικαίωσε. Έχει διετές συμβόλαιο, και είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίχτης. Ο Σαντίκ είχε δεχτεί πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ πριν από τρία χρόνια. Ο ΑΠΟΕΛ ήθελε να τον αγοράσει από την Κλουζ όμως έδωσε περισσότερα λεφτά μια ρωσική ομάδα και τον πήρε. Αυτό το Καλοκαίρι μόνο σκέψεις έκανε ο ΑΠΟΕΛ, μέχρι εκεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ