aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ ΑΠΟΕΛ διέλυσε την Ομόνοια! (pics)

Ο ΑΠΟΕΛ διέλυσε την Ομόνοια! (pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Ποίο ντέρμπι; Ο ΑΠΟΕΛ έκανε περίπατο το πιο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής και αφού φιλοδώρησε τους πράσινους με τέσσερα (!) τέρματα, πέτυχε μία από τις ευρείες νίκες στην ιστορία του σε παιχνίδι με «αιώνιο» αντίπαλο και μείωσε στους δύο βαθμούς από την ΑΕΚ που έμεινε στο 0-0 με την Αναγέννηση.

Το ματς… τελείωσε από το πρώτο ημίχρονο όταν οι γαλαζοκίτρινοι προηγήθηκαν με 0-3 από το 38ο λεπτό. Ο… χορός των γκολ άνοιξε στο 18′ όταν ο Καρλίτος ανέτρεψε καθαρά τον Ντε Καμάργκο στην περιοχή και ο διαιτητής σωστά υπέδειξε την άσπρη βούλα και απέβαλε τον αμυντικό της Ομόνοιας.

Το 0-1 και το αριθμητικό πλεονέκτημα έδωσε «φτερά» στον ΑΠΟΕΛ, που πέτυχε ακόμη δύο γκολ με πρωταγωνιστή τον Σωτηρίου στο 34′ και στο 38′ Το δεύτερο κακώς μέτρησε, αφού ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ομόνοια μπήκε με διάθεση να πιέσει, κέρδισε πέναλτι, που πήρε πίσω ο διαιτητής μετά από συνομιλία του με τον βοηθό και στην εξέλιξη ο Μαργκάσα σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 54ο λεπτό.

Το 1-3 δεν άλλαξε τον ρυθμό και την εικόνα του αγώνα, ο ΑΠΟΕΛ εμφανώς καλύτερος διαχειρίστηκε άψογα το υπέρ του αποτέλεσμα και μάλιστα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο 67ο λεπτό όταν ο Βινίσιους από το ύψος της περιοχής «ζωγράφισε» τον Παναγή για το πελώριο 1-4!

Ομόνοια (Τζον Κάρβερ): Παναγή, Σοϊλέδης, Όρσουλιτς, Καρλίτος, Κωνσταντινίδης, Κατελάρης, Μαργκάσα, Τουρέ (21′ Βύντρα), Κλέιτον (46′ Φλορέσκου), Χριστοφή (78′ Σέρινταν), Ντάρμπισαϊαρ.

ΑΠΟΕΛ (Τόμας Κρίστιανσεν): Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Αστίθ, Καρλάο (46′ Καρλάο), Αλεξάνδρου, Μοράις, Βινίσιους, Εφραίμ (71′ Γιαννιώτας), Αλωνεύτης, Ντε Καμάργκο (58′ Μπερτόλιο), Σωτηρίου.

Σκόρερ: Μαργκάσα 54′ / Εφραίμ 18′, Σωτηρίου 34′, 38′, Βινίσιους 67′

Κίτρινες: Φλορέσκου / Καρλάο (4η), Εφραίμ

Αποβολές: Καρλίτος (απευθείας)

Γήπεδο: ΓΣΠ

Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος

Α’ Βοηθός: Δημητριάδης Μάριος

Β’ Βοηθός: Καλογήρου Μάριος

4ος: Δημητρίου Βασίλης

Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ