aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ο ΑΠΟΕΛ δεν πρέπει να είναι πρόβλημα για την Σλόβαν»

«Ο ΑΠΟΕΛ δεν πρέπει να είναι πρόβλημα για την Σλόβαν»

Την άποψη πως η Σλόβαν δεν θα πρέπει να αντιμετωπίσει δυσκολίες κόντρα στον ΑΠΟΕΛ εάν οι δύο ομάδες διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ εκφράζουν τα ΜΜΕ της Σλοβακίας.

Στην «ακτινογραφία» της πορείας των ομάδων τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τονίζεται πως η Σλόβαν θα συναντήσει στον α’ προκριματικό αντίπαλο την Σουτζέσκα, η οποία πρόκειται για έναν από τους αδύναμους αντιπάλους, αφού δεν έχει σκοράρει για πέντε συνεχόμενα ματς στην Ευρώπη. Για τη συνέχεια της διοργάνωσης το δημοσίευμα της ιστοσελίδας sport7.sk τονίζει πως αν η πρωταθλήτρια Σλοβακίας θέλει να πετύχει τον στόχο της πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα πρέπει να συναντήσει προβλήματα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. «Ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι η ομάδα που έφτασε προ μερικών χρόνων στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ. Η “σφαλιάρα” από την Σούντουβα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ένα χρόνο πριν, λέει τα πάντα», αναφέρει το ρεπορτάζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ