aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛO AΠΟΕΛ δέχθηκε φάουλ τύπου... Ρομπέρτο Κάρλος 20 χρόνια μετά

O AΠΟΕΛ δέχθηκε φάουλ τύπου… Ρομπέρτο Κάρλος 20 χρόνια μετά

Όχι μόνο δεν ξεχνιέται η μπάλα, αλλά στην περίπτωση του Ρομπέρτο Κάρλος, δεν φεύγει ούτε η τεχνική, ούτε η ταχύτητα. Aκόμα και στην ηλικία των 45, ο Βραζιλιάνος έχει σουτ – δυναμίτη.

Bίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και παρουσιάζει τον άλλοτε Παγκόσμιο Πρωταθλητή να «εκτελεί» με στημένη τη μπάλα. Με απίστευτα φάλτσα βάζει δύσκολα στον τερματοφύλακα που έχει απέναντί του και φανερώνει πως ο βραχύσωμος θρύλος παραδίδει μαθήματα σε όποιον το επιθυμεί… ανά πάσα στιγμή!

Πριν 21 χρόνια ο Ρομπέρτο Κάρλος σημείωσε ένα από τα πιο εκπληκτικά γκολ στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Η εκτέλεση φάουλ του Βραζιλιάνου στο παιχνίδι με τη Γαλλία το 1997 αψήφησε τη φυσική. «Προπονήθηκα αρκετά για τις εκτελέσεις φάουλ. Έμενα στο τέλος της προπόνησης και κτυπούσα αρκετά φάουλ. Σε αυτή την περίσταση μου βγήκε τέλεια», δήλωσε για την εκτέλεση του φάουλ ο εκ των κορυφαίων αριστερών ακραίων αμυντικών στην ιστορία του αθλήματος.

Η ιστοσελίδα sportbible.com τονίζει ότι από τότε που η επική εκτέλεση του Κάρλος, η οποία άφησε «άγαλμα» τον Μπαρτέζ κανείς ποδοσφαιριστής δεν είχε πλησιάσει τον τρόπο εκτέλεσης του ιστορικού φάουλ του Ρομπέρτο Κάρλος, μέχρι πέρυσι.

Ότι πιο κοντινό στο γκολ-φάουλ του Βραζιλιάνου κόντρα στη Γαλλία ήταν το τέρμα του αρχηγού της Βιτορούλ, Κριστιάν Γκανέα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ