aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ ΑΠΟΕΛ χαιρετίζει την πρωτοβουλία του Ιωνά Νικολάου

Ο ΑΠΟΕΛ χαιρετίζει την πρωτοβουλία του Ιωνά Νικολάου

Μέσω ανακοίνωσης του ο ΑΠΟΕΛ τοποθετήθηκε για την πρωτοβουλία του Υπουργού Δικαιοσύνης Ιωνά Νικολάου, σχετικά με την δημιουργία και προώθηση  Νομοσχεδίου περί Καταπολέμησης της χειραγώγησης αγώνων.

Αναλυτικά:

«Ο ΑΠΟΕΛ χαιρετίζει την πρωτοβουλία του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης σε σχέση με την δημιουργία και προώθηση Νομοσχεδίου περί Καταπολέμησης της χειραγώγησης το οποίο θα ρυθμίζει τα αδικήματα χειραγώγησης σε σχέση με τους ποδοσφαιρικούς αγώνες  και περιλαμβάνει διατάξεις που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα των διωκτικών Αρχών.

Διαβλέποντας ότι το πρόβλημα διογκώνεται σε ανησυχητικό βαθμό και οι επιπτώσεις προς το ποδόσφαιρο θα είναι καταστροφικές, ευελπιστούμε ότι η Βουλή θα έχει την ίδια αντίδραση και θα προχωρήσει άμεσα σε έγκριση του νομοσχεδίου όταν αυτό κατατεθεί ενώπιον της, δίνοντας τα εχέγγυα στους αρμόδιους προς τελική επίλυση του μεγάλου αυτού προβλήματος.

Όπως αναφέραμε και στην προηγούμενη μας ανακοίνωση θα πρέπει όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο να αντιδράσουν άμεσα πριν το πρόβλημα γίνει μη αναστρέψιμο. Και η πολιτεία με τους Νομοθέτες έχει εκ των πραγμάτων βαρυσήμαντο λόγο να διαδραματίσει».

Διαβάστε πιο κάτω

Κίνδυνος αποκλεισμού ομάδων από την Ευρώπη λόγω σικέ αγώνων.

Οδηγίες Ιωνά ακόμη και για κλείσιμο οπαδικών οικημάτων (τοποθέτηση ΑΚΕΛ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ