aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ ΑΠΟΕΛ ανεβαίνει και αντεπιτίθεται

Ο ΑΠΟΕΛ ανεβαίνει και αντεπιτίθεται

Την καλή ψυχολογία και αγωνιστική ηρεμία φέρνουν οι καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα. Και αυτή τη στιγμή, ο ΑΠΟΕΛ δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο, με τη γραμμή βελτίωσης να σημειώνει ανοδική πορεία.  «Έχτισε» στις νίκες απέναντι σε ΠΑΕΕΚ (1-0), Εθνικό (2-1), Άρη (1-0) και πραγματοποιώντας μία εκ των πιο ισορροπημένων φετινών εμφανίσεων, κατέβαλε την αντίσταση της ΑΕΛ (3-0) και αναρριχήθηκε για πρώτη φορά πρώτη τετράδα.

Τα σημάδια βελτίωσης και της αγωνιστικής ανάκαμψης είχαν διαφανεί από τα πρώτα ματς με τον Σωφρόνη Αυγούστη στον πάγκο, ωστόσο το σύνολο κατέγραφε μεταπτώσεις, οι οποίες ενίσχυαν το αίσθημα ανασφάλειας. Οι πρωτευουσιάνοι, περιορίζοντας σταδιακά τα κενά διαστήματα και βελτιώνοντας παραλλήλως το επίπεδο φυσικής κατάστασης, δείχνουν ότι έχουν αρχίσει να βρίσκουν μετά από καιρό το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο, κάτι το οποίο το χρειάζεται ολόκληρος ο γαλαζοκίτρινος «οργανισμός».

Η αγωνιστική διάρκεια και οι καλές εμφανίσεις εννοείται θα πρέπει συνεχιστούν, εάν θέλουν στον ΑΠΟΕΛ να καλύψουν το χαμένο βαθμολογικό έδαφος και παράλληλα να παρουσιαστούν αγωνιστικά και ψυχολογικά έτοιμοι για να διεκδικήσουν το τρίποντο στα ντέρμπι που ακολουθούν με την επανέναρξη απέναντι σε ΑΕΚ και Ομόνοια.

Το «πεινασμένο» μάτι, η ψυχολογία, το πάθος, η ένταση, η συγκέντρωση και η ενέργεια που βγάζουν πλέον από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό στον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές, αποτελούν καλά σημάδια και αυτό που χρειάζεται τώρα είναι διάρκεια.

Ο ΑΠΟΕΛ αλλάζει μπάλα, την κυκλοφορεί πιο σωστά και έχει μεγαλύτερη ηρεμία στο γήπεδο. Διαχειρίζεται τους αγώνες πολύ πιο σωστά, κάτι που αναγνωρίζει πλέον ο κόσμος του, ο οποίος μπαίνει όλο και περισσότερο στην… εξίσωση. «Η δύναμη, η πίστη και η υποστήριξη που δίνει ο κόσμος προς την ομάδα είναι ασύγκριτη. Μαζί, μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα», ήταν το μήνυμα της διοίκησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ