aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ο ΑΠΟΕΛ ανασυγκροτείται»

«Ο ΑΠΟΕΛ ανασυγκροτείται»

Τις εμπειρίες του από το κυπριακό ποδόσφαιρο και το πλάνο του στον ΑΠΟΕΛ περιγράφει σε δηλώσεις του στο Sky Sports o Αθλητικός Διευθυντής των γαλαζοκιτρίνων, Ντομένικο Τέτι.

«Από την Ιταλία στην Κύπρο και κατ’ ακρίβεια από την Νοβάρα στην Κύπρο. Αυτή είναι η διαδρομή του Ντομένικο Τέτι, Αθλητικού Διευθυντή του ΑΠΟΕΛ που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας», αναφέρει αρχικά το ρεπορτάζ με τον Τέτι να χαρακτηρίζει περίοδο ανασυγκρότησης τη φετινή σεζόν.

«Για εμάς είναι ένα δύσκολο έτος, μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό ανασυγκροτούμαστε», δήλωσε αρχικά ο Ντομένικο Τέτι και συνεχίζει: «Είναι μία μεγάλη εμπειρία σε μία πόλη που αγαπά το ποδόσφαιρο και σε έναν δημοφιλή σύλλογο με παρελθόν στην Ευρώπη. Υπάρχει πολλή δουλειά και πολλά να μάθουμε.

Υπάρχει μεγάλο πάθος εδώ. Οι οπαδοί υποστηρίζουν αρκετά τις ομάδες τους. Φτάνουμε συχνά τους 15-20 χιλιάδες κόσμος. Το επίπεδο του πρωταθλήματος μεγαλώνει, υπάρχουν ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές και ξένοι προπονητές. Υπάρχουν διαφορετικές κουλτούρες που βοηθούν το κυπριακό ποδόσφαιρο», κατέληξε ο Ιταλός τεχνικός διευθυντής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ