aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ απίθανος λόγος που γράφτηκε ο Ιωάννου για την Στεάουα Βουκουρεστίου!

Ο απίθανος λόγος που γράφτηκε ο Ιωάννου για την Στεάουα Βουκουρεστίου!

Για έναν… απίθανο λόγο εμπλέκουν το όνομα του Νικόλα Ιωάννου στο ρεπορτάζ της Στεάουα Βουκουρεστίου, ωστόσο ας τα πάρουμε από την αρχή. Ο πρόεδρος της ρουμάνικης ομάδας, Τζίτζι Μπεκάλι παρουσίασε τον νεοαποκτηθέντα Sergiu Bus, και προχώρησε σε μια απίστευτη δήλωση σχετικά με τις επόμενες μετεγγραφικές κινήσεις.

«Θα αποκτηθούν μόνο Χριστιανοί Ορθόδοξοι», ανέφερε ο ισχυρός άντρας της Στεάουα Βουκουρεστίου, με την ιστοσελίδα «fanatik.ro» να συλλέγει πληροφορίες και ονόματα σχετικά με ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να μετεγγραφούν στην ρουμάνικη ομάδα και… ταιριάζουν στο προφίλ που ανέφερε ο Μπεκάλι.

Ανάμεσα σε αυτούς; Ο Νικόλας Ιωάννου του ΑΠΟΕΛ, για τον οποίο αναφέρουν το εξής: «Οι επιλογές σε Κύπρο και Ουκρανία είναι σχετικά περιορισμένες σε ό,τι αφορά ποιοτικούς παίκτες. Ο Νικόλας Ιωάννου, ο 24χρονος Κύπριος διεθνής, θα μπορούσε να είναι μια εναλλακτική. Έχει συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια με τον ΑΠΟΕΛ και χρηματιστηριακή αξία στα €800.000». Μάλιστα, έχουν συλλεχθεί πληροφορίες και για παίκτες και από Ελλάδα, Σερβία, Βουλγαρία και Σερβία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ