aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ απαραίτητος, το δίλημμα και ο περιττός

Ο απαραίτητος, το δίλημμα και ο περιττός

Εκτός από την παραμονή του Ούρκο Πάρντο που θα επιτευχθεί μονάχα εάν πει το «ναι» στους οικονομικούς όρους που του προτείνει η ομάδα, συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν διατηρούν οι Μπόι Βάτερμαν και Ζόρντι Κοδίνα.

Από τη μέρα επιστροφής του Ισπανού στην ενεργό αγωνιστική δράση, περιορίστηκε αισθητά ο χρόνος συμμετοχής του Βάτερμαν, ενώ ο Κοδίνα, που κρίθηκε ανεπαρκής για τον σύλλογο, δόθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Πάφος FC έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Εάν προκύψει συμφωνία με τον Πάρντο, τότε εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως θα είναι οικονομικά ασύμφορο για τον σύλλογο να «τρέχουν» άλλα δύο συμβόλαια λεγεωνάριων πορτιέρε και μάλιστα υψηλόμισθων. Ιδιαίτερα του Ολλανδού. Οπότε, αν όχι και με τους δύο, σίγουρα με τον Κοδίνα θα καταβληθεί προσπάθεια ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή για την πρόωρη διακοπή της συνεργασίας του.

Στον Πάρντο έχει προταθεί διετές συμβόλαιο και μάλιστα, με όρους που προβλέπουν σημαντική αύξηση των απολαβών του σε περίπτωση εισόδου στη φάση των ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Υπάρχει μια διαφορά στο οικονομικό σκέλος, με την πλευρά του υψηλόσωμου τερματοφύλακα να αφήνει να διαρρεύσει πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες. Όπως για παράδειγμα του Παναθηναϊκού, σε μια προσπάθεια του ατζέντη του προφανώς να επιτύχει το καλύτερο deal για τον πελάτη του.

Οι πράσινοι της Ελλάδας, όπως πληροφορούμαστε, προσπαθούν να δελεάσουν τον Πάρντο. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, του προσφέρουν διετές συμβόλαιο, με ιδιαίτερα ελκυστικές απολαβές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ