aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛO Αντρέας Μιχαηλίδης στο Μουσείο του ΑΠΟΕΛ

O Αντρέας Μιχαηλίδης στο Μουσείο του ΑΠΟΕΛ

Περιδιάβαση στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ έκανε σήμερα (17/3) ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο οποίος μετά από πρόσκληση επισκέφθηκε το Μουσείο του ΑΠΟΕΛ που στεγάζεται στο οίκημα του Σωματείου στη Λευκωσία.

Την περιήγηση στους χώρους του Μουσείου έκαμε ο μουσειολόγος Μάριος Ταλιώτης, ενώ τον Πρόεδρο του ΚΟΑ υποδέχθηκαν εκ μέρους της Επιτροπής ο Μιχαλάκης Ραφαήλ, εκ μέρους του σωματείου ο Πάρης Σπανός. Παρόντες ήταν επίσης ο επίτιμος Πρόεδρος Μάρκος Σπανός και ο 1ος Πρέσβης του Μουσείου ο τέως αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας Νεκτάριος Αλεξάνδρου.

Τα λόγια που έγραψε στο βιβλίο επισκεπτών ο Πρόεδρος του ΚΟΑ αντικατοπτρίζουν και τον εξαιρετικό χώρο που δημιούργησε η Επιτροπή Μουσείου. Ο κ. Μιχαηλίδης έγραψε: «Πολλά, πολλά συγχαρητήρια για το εκπληκτικό αποτέλεσμα  που είδα σήμερα στο Μουσείο ΑΠΟΕΛ!  Όσοι εκτιμούν, σέβονται και τιμούν την ιστορία τους, έχουν μέλλον και προοπτική. Εκ μέρους του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, σάς εύχομαι περισσότερες σελίδες δόξας και τιμής».

Σύμφωνα με τον κ. Ραφαήλ το περιεχόμενο του Μουσείο θα αναβαθμιστεί και μέσω διαδικτύου, για να είναι προσβάσιμο στο φίλαθλο κοινό.

Μετά το τέλος της επίσκεψης ο κ. Μιχαηλίδης συγχάρηκε όλους τους συντελεστές της δημιουργίας του Μουσείου, τονίζοντας πως νιώθει μεγάλη χαρά που και ο ίδιος αποτελεί μέρος αυτής της λαμπρής ιστορίας του ΑΠΟΕΛ, αφού διετέλεσε προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας το 1999-2000.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ