aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ο Ανουάρ είναι ο νέος Μοράις. Όπως τον Λοΐζου της Ομόνοιας ο Γαβριήλ»

«Ο Ανουάρ είναι ο νέος Μοράις. Όπως τον Λοΐζου της Ομόνοιας ο Γαβριήλ»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Κώστας Φασουλιώτης, σε ραδιοφωνικές τοποθετήσεις που παραχώρησε (Super Sport FM 104.0). Μάλιστα, τόνισε πως οι νεαροί θα πάρουν ευκαιρίες με τον Ουζουνίδη, ενώ σχολίασε και τις άλλες ομάδες της πρώτης εξάδας.

Αναλυτικά:

Το αρχικό του σχόλιο: «Στα τελευταία τρία παιχνίδια φαίνεται ότι η ομάδα ανεβαίνει. Υπάρχουν πολύ ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Οι Ανουάρ και Νσούε κάνουν τη διαφορά».

Για τον Ανουάρ: «Είναι ο νέος Μοράις. Εντάξει, είναι διαφορετικά τα δεδομένα, αφού ο παίκτης αγωνίζεται ως δανεικός. Απλά αυτός ο παίκτης κάνει πολλά πράγματα. Κουβαλά μπάλα, κερδίζει χώρο στη μεσαία γραμμή, παίζει κάθετα και έχει και την πάσα του δεκαριού. Έχει όλο το πακέτο».

Για τον προγραμματισμό: «Βλέπεις πως μεταμορφώθηκε ο ΑΠΟΕΛ σε αυτά τα τρία παιχνίδια. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια γεμάτη ομάδα. Οι Ζαχίντ και Ντε Βινσέντι έχουν ανεβεί, ο Ταάμαρι πρέπει να καταλάβει ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι ο δρόμος για να παίξει στην Ευρώπη. Ο Νσούε είναι σαν να μην έφυγε ποτέ. Έρχεται και ο Ουζόχο. Υπάρχουν παίκτες που είναι εκτός είναι και ο νεαρός Σατσιάς. Είναι ένα γεμάτο ΑΠΟΕΛ».

Για τους νεαρούς: «Υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες όπως οι Γαβριήλ και ο Κούτσακος. Ο Γαβριήλ είναι όπως τον Λοΐζου της Ομόνοιας. Απλά ο ΑΠΟΕΛ πήρε κάποιους ποιοτικούς παίκτες. Με τον Ουζουνίδη, όμως θα πάρουν τις ευκαιρίες τους».

Για τον αγώνα με τη Ζρίνσκι: «Ο ΑΠΟΕΛ με γεμίζει στα τελευταία παιχνίδια. Έχει αλλάξει πάρα πολύ. Με τα λόγια όμως κανείς δεν πέρασε. Πρέπει να είσαι συνεχώς στην πρίζα».

Για το πρωτάθλημα: «Είναι εξαιρετικό πρωτάθλημα. Η Ομόνοια είναι εξαιρετική ομάδα, το ίδιο και ο Απόλλωνας και η Ανόρθωση. Δεν πρέπει να ξεγράφουμε την ΑΕΛ. Η ΑΕΚ χρειαζόταν παίκτες και γενικά είχε θέματα στον προγραμματισμό. Τώρα δεν υπάρχει άλλη λύση από τον Πουρσαϊτίδη για τη θέση του προπονητή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ