aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ ανίκητος Νουρεντινόσκι και το πέναλτι που δεν δόθηκε

Ο ανίκητος Νουρεντινόσκι και το πέναλτι που δεν δόθηκε

«Έκανα τη δουλειά μου», είπε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ (1-1) ο Έντιν Νουρεντινόσκι όταν ρωτήθηκε για την απόδοσή του. Ο Σκοπιανός τερματοφύλακας ήταν εκπληκτικός (και) στο χθεσινό παιχνίδι. Σε τέσσερις τουλάχιστον φάσεις ενήργησε σωτήρια και διατήρησε την ομάδα στο κόλπο για να πάρει στο φινάλε το βαθμολογικό κέρδος. Ήταν ο καλύτερος παίκτης των γηπεδούχων.

Όσον αφορά στη φάση του αγώνα, επιλέγουμε αυτή που έφερε στο 9ο λεπτό το γκολ για τους «φτεροπόδαρους». Επιτεύχθηκε κόντρα στη ροή του ματς, «πλάθοντας» στη συνέχεια το (αγωνιστικό) σκηνικό στο στάδιο της Λάρνακας. Ο Ερμής… βολεύτηκε, πρόσεξε ακόμη περισσότερο την αμυντική συμπεριφορά του και κρατούσε με νύχια και με δόντια έως το 77ο λεπτό το υπέρ του προβάδισμα.

Σε χρόνο καθυστερήσεων φάνηκε στην επαναληπτική προβολή η μπάλα να χτυπά στο χέρι του Ντε Βρίισε (μετά από σέντρα και διεκδίκηση με τον Σωτηρίου), αλλά ο διαιτητής Λεόντιος Τράττος, εν μέσω έντονων παραπόνων, έκρινε πως δεν έπρεπε να δείξει την εσχάτη των ποινών. Αυτή ήταν η μοναδική επίμαχη φάση και αυτή που συζητήθηκε ευρέως. Κατά τ’ άλλα, οι πλείστες υποδείξεις του διαιτητή ήταν ορθές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ