aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Αναστασίου στο περίμενε

Ο Αναστασίου στο περίμενε

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα διανύσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας δεν θα μπορούσε να μη συμπεριληφθεί και ο Ραφαήλ Αναστασίου.

Το «παράδοξο» με τον δυναμικό νεαρό κεντρικό αμυντικό είναι το γεγονός πως στις 30 Ιουνίου, ημέρα δηλαδή που ολοκληρώνεται το πρόγραμμα εκγύμνασης στην Πολωνία και η αποστολή θα επιστρέψει στην Κύπρο, εκπνέει και η συνεργασία του με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο 19χρονος, διεθνής με την Ελπίδων, που αγωνίσθηκε στον εκτός έδρας αγώνα με τη Σπάρτα Πράγας στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ κερδίζοντας τα εύσημα από τον Τιμούρ Κετσπάγια, βρίσκεται τη δεδομένη περίοδο σε στάση αναμονής.

Όσοι τον γνωρίζουν πολύ καλά εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια όσον αφορά στην αγωνιστική αξία του. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής του ΑΠΟΕΛ και έχει τα απαραίτητα εφόδια ώστε σε βάθος χρόνου να καθιερωθεί στην ομάδα της καρδιάς του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ