aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ 30άρης Πιέρος με το 6σφαιρο!

Ο 30άρης Πιέρος με το 6σφαιρο!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η Εθνική μας ομάδα στην επίθεση τα τελευταία χρόνια και το αποδεικνύει σχεδόν σε κάθε του παιχνίδι ο Πιέρος Σωτηρίου.

Η αποχώρηση των Μιχάλη Κωνσταντίνου και Γιαννάκη Οκκά άφησε ένα μεγάλο κενό ωστόσο ο άσος της Κοπεγχάγης στα 25 του χρόνια με την αγωνιστική του παρουσία προσπαθεί να το καλύψει όσο δύσκολο και αν ακούγεται αυτό.

Κόντρα στην Σλοβενία ο Πιέρος Σωτηρίου έπιασε τις 30 συμμετοχές με το εθνόσημο και με το γκολ που πέτυχε έφτασε τα 6 συνολικά.

Σκόραρε δύο φορές κόντρα στο Γιβραλτάρ, από μία με αντιπάλους την Ελλάδα, την Βοσνία και την Σλοβενία και κόντρα στην Αρμενία το μοναδικό παιχνίδι που ήταν φιλικό.

Με τον τρόπο που αγωνίζεται, την βελτίωση που έχει από τακτικής και αγωνιστικής άποψης ο Πιέρος Σωτηρίου έχοντας μπροστά του πολλά χρόνια ακόμα έχει όλα τα φόντα για να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία της Εθνικής Κύπρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ