aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΝτύθηκε στα γαλαζοκίτρινα και έπαιξε ήδη ο Πιέρος!

Ντύθηκε στα γαλαζοκίτρινα και έπαιξε ήδη ο Πιέρος!

Λίγες ώρες μετά την υπογραφή συμβολαίων με την Αστάνα ο Πιέρος Σωτηρίου έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα.

Ο Κύπριος διεθνής επιθετικός αγωνίστηκε για 45’ στο φιλικό παιχνίδι με τη Σότσι, στο οποίο η Αστάνα ηττήθηκε 3-1. Φυσικά, δεν τίθεται θέμα φυσικής κατάστασης, καθώς ο 27χρονος φορ ακολουθούσε κανονικά την προετοιμασία της Κοπεγχάγης, όμως είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί περίοδο προσαρμογής. Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στα ΜΜΕ ο τεχνικός της Αστάνα, Μίχαλ Μπίλεκ  υπογράμμισε την ποιότητα του Πιέρου.

«Ήταν πολύ δύσκολο γι’ αυτόν, γιατί δεν πρόλαβε καν να προπονηθεί μαζί μας. Έχει πολλές ικανότητες και θα μας βοηθήσει στο μέλλον, αλλά χρειάζεται να εγκλιματιστεί με την ομάδα», ήταν η σχετική αναφορά.

Η επίσημη ιστοσελίδα της Αστάνα δημοσιεύει φωτορεπορτάζ από το φιλικό με τον Πιέρο Σωτηρίου να διακρίνεται σε μονομαχία με αντίπαλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ