aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝτυμένο στα μαύρα και με χιλιάδες ελληνικές σημαίες το ΓΣΠ

Ντυμένο στα μαύρα και με χιλιάδες ελληνικές σημαίες το ΓΣΠ

Κάλεσμα στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ να συνεισφέρουν οικονομικά για υποστήριξη των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές στην Ελλάδα κάνει ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ.

Οι οργανωμένοι οπαδοί των γαλαζοκιτρίνων καλούν τον κόσμο να φορέσει μαύρα μπλουζάκια εις ένδειξη πένθους και να ντύσουν το ΓΣΠ με γαλανόλευκες σημαίες.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Οι οκτώ αλλαγές που τρομάζουν  

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Από η ώρα 18:00 θα υπάρχει συνεργείο του συνδέσμου έξω από τη Νότια το οποίο θα συλλέγει διάφορα είδη για υποστήριξη των πυρόπληκτων αδελφών μας ενώ θα διατίθενται και λαχνοί εισφοράς. Έξω από τη Νότια θα υπάρχουν επίσης εισιτήρια του αγώνα (5 ευρώ + 5 ευρώ οικονομική εισφορά για τους πληγέντες).

Καλούμε όλους όσους βρεθούν στο γήπεδο να φορέσουν μαύρα μπλουζάκια εις ένδειξ πένθους για τους νεκρούς των φονικών πυρκαγιών. Καλούμε επίσης τους πάντες να πάρουν μαζί τους στις κερκίδες γαλανόλευκη.

«Αν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι: που σημαίνει, με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις»

ΟΛΟΙ ΜΕ ΜΑΥΡΑ

ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ

ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟΕΛ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ