aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝτολ: «Σεβασμός στους παίκτες μου, τελικοί με την Καραμπάχ»

Ντολ: «Σεβασμός στους παίκτες μου, τελικοί με την Καραμπάχ»

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα παρουσιάστηκε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τομάς Ντολ, σε δηλώσεις του στη κάμερα της Cytavision μετά το τέλος του αγώνα. Ωστόσο, ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως η Σεβίλλη άξιζε τη νίκη, ενώ έκανε λόγο για δύο… τελικούς στα επόμενα δύο παιχνίδι κόντρα την Καραμπάχ.

«Είναι εξαιρετική ομάδα η Σεβίλλη και άξιζε τη νίκη. Συγχαρητήρια. Οι παίκτες μου προσπάθησαν, έδωσαν το 100% των δυνάμεών τους, χρειάζονταν όμως περισσότερο θάρρος και να είμαστε λίγο καλύτεροι στις αντεπιθέσεις. Όταν χάνεις δεν είσαι χαρούμενος, αξίζει μεγάλος σεβασμό στην ομάδα του. το πρώτο ημίχρονο πιο δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα του, όμως σε αυτό το γήπεδο δυσκολεύτηκαν πολλές ομάδες. Χάσαμε και δεν μας αφήνει ικανοποιημένους, αλλά άξιζε ο αντίπαλος να κερδίσει. Τώρα έρχεται το επόμενο ματς, πρέπει να δούμε την Καραμπάχ και πρέπει να κερδίσουμε για να μείνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Μετά από άτυχα αποτελέσματα θέλαμε να δείξουμε ότι έχουμε καλή ομάδα. Χάσαμε δύο παιχνίδια και σίγουρα η προσοχή στρέφεται και στο πρωτάθλημα και στον αγώνα με την Καραμπάχ. Εμείς πρέπει τα επόμενα δύο ματς να τα κερδίσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ