aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝτολ: «Μας άξιζε…»

Ντολ: «Μας άξιζε…»

Σύντομες τοποθετήσεις στη διαδικτυακή ιστοσελίδα της «bild», της γερμανικής εφημερίδας με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στην Ευρώπη και την έκτη παγκοσμίως, παραχώρησε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Τόμας Ντολ. Ο Γερμανός προπονητής των «γαλαζοκιτρίνων» αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Σούπερ Καπ και στην επικείμενη ευρωπαϊκή αναμέτρηση της ομάδας της Λευκωσίας κόντρα στη Σεβίλλη στο «Ραμόν Σάντσες Πιχουάν», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: Η αναγνώριση της δουλειάς του Πάβλοβιτς: «Του άξιζε…»

«Είμαστε χαρούμενοι που κατακτήσαμε αυτό το τρόπαιο. Μας άξιζε να κερδίσουμε αυτό τον τελικό. Δεν παίξαμε πολύ στις εγχώριες διοργανώσεις, όμως κερδίσαμε την ίδια ομάδα στη Λεμεσό με 3-0 για το πρωτάθλημα και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση. Τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη Σεβίλλη. Έναν γίγαντα του ισπανικού ποδοσφαίρου. Θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα εκεί».

Διαβάστε επίσης: Οι «πορτοκαλί» επιστρέφουν στα τσιμέντα για ένα αγώνα!

Ερωτηθείς εάν παρακολουθεί την πορεία της τέως ομάδας του, του Αμβούργου, απάντησε: «Είμαι εδώ από τις αρχές Αυγούστου και δυστυχώς δεν είχα τον χρόνο να την παρακολουθήσω»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ