aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝτολ: «Ήμασταν τυχεροί, δεν είμαστε Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπαρσελόνα»

Ντολ: «Ήμασταν τυχεροί, δεν είμαστε Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπαρσελόνα»

Ο Τομάς Ντολ, τόνισε πως ήταν ευχαριστημένος μετά τη νίκη με 3-0 με τη Νέα Σαλαμίνα και είπε πως χρειάζεται βελτίωση ακόμη η ομάδα του κι αυτό θα γίνει παιχνίδι με παιχνίδι.

Αναλυτικά: «Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι και το γνωρίζαμε από πριν έρθουμε εδώ. Στο πρώτο μέρος δεν φτιάξαμε ευκαιρίες, είχαμε αργό ρυθμό, αργή κίνηση, αργές πάσες και κάναμε υπομονετικό παιχνίδι. Στην επανάληψη άνοιξε το παιχνίδι, χάναμε κάποιες μπαλιές και ήμασταν τυχεροί σε κάποιες στιγμές. Ρισκάραμε και βγήκαμε μπροστά και ήμασταν τυχεροί που ήρθαν τα γκολ και στις τρεις πρώτες καλές φάσεις. Το 3-0 είναι πολύ καλό αποτέλεσμα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό. Αυτό ειδικά αν υπολογίσουμε πως ήμασταν κουρασμένοι από το ματς με την Καραμπάχ και το ταξίδι. Βήμα με βήμα και μέρα με τη μέρα, η ομάδα θα γίνεται καλύτερη. Μπορούμε να βελτιωθούμε και αυτό θα γίνει παιχνίδι με παιχνίδι και πάμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με την ΑΕΚ».

Διαβάστε επίσης: Γέλασε και έριξε άκυρο σε Χατζηλούκα ο Ντολ!

Μετά από ερώτηση στη συνέχεια, απάντησε σχετικά με τις μέτριες εμφανίσεις του ΑΠΟΕΛ, κυρίως τις προηγούμενες φορές: «Δεν είμαστε ούτε η Ρεάλ ούτε η Μπαρσελόνα που μπορούν να ελέγχουν όλα τα ματς, ούτε σημαίνει πως μπορείς να έχεις τον πλήρη έλεγχο ακόμα κι αν είσαι φαβορί. Το είδαμε και με τη Δόξα, το είδαμε και σήμερα. Έπρεπε να καθαρίσουμε πιο νωρίς για να επιβάλουμε το παιχνίδι μας. Είχαμε πάρα πολλές διακοπές σε δύο μήνες, έλειπαν συνεχώς παίκτες διεθνείς, είχαμε και τραυματισμούς. Είναι πολύ δύσκολο α παίζεις εναντίον τέτοιων ομάδων. Δεν πίστευα ότι η Σαλαμίνα μπορεί να ήταν τόσο καλή σήμερα. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους βαθμούς. Δεν είναι εύκολο όταν έχεις 8-9 παίκτες έτοιμος να βοηθήσουν, να τους προσαρμόσεις. Όταν στο β’ μέρος άνοιξε το παιχνίδι ήταν πιο εύκολο για εμάς να δημιουργήσουμε και να σκοράρουμε».

Για τις πληροφορίες με τον Λούκα Χατζηλούκα, κατέληξε εκφράζοντας δημόσια την αντίθεσή για το ενδεχόμενο πρόσληψης του Κύπριου τεχνικού στο τεχνικό τιμ του ΑΠΟΕΛ: «Χμ (σ.σ. χαμογέλασε για λίγο), πιστεύω ότι χρειάζεται να σας εξηγήσω τώρα. Λοιπόν, είμαι ευχαριστημένος με το τεχνικό τιμ, με τους συνεργάτες μου με τον διευθυντή ποδοσφαίρου ΝτομένικοΤέτι και δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάποια προσθήκη τώρα στο τεχνικό τιμ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ