aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝτολ: Η μεγάλη καρδιά και η... διπλή ευχαριστία στα ελληνικά

Ντολ: Η μεγάλη καρδιά και η… διπλή ευχαριστία στα ελληνικά

Στην κάμερα της Cytavision μίλησε ο τεχνικός Τομάς Ντολ, μετά από την τεράστια επιτυχία του ΑΠΟΕΛ επί της Ντουντελάνζ με 2-0 στο Λουξεμβούργο και την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Μάλιστα, ο Γερμανός τεχνικός, ευχαρίστησε στα ελληνικά και μάλιστα δύο φορές.

Άρχισε με «ευχαριστώ», έκλεισε με… «ευχαριστώ» τις δηλώσεις του ο Γερμανός τεχνικός. Ανέφερε πως λόγω του αγωνιστικού χώρου το παιγνίδι ήταν πολύ δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Είπε για την ομάδα του ότι αμύνθηκε καλά, όλοι οι παίχτες του έκαναν καλή δουλειά, αλλά μετά το 1-0 για κάποιο διάστημα δεν ήταν καλά τα μαρκαρίσματα που βγήκαν από το ΑΠΟΕΛ.

Για το δεύτερο γκολ που ήλθε από στατική φάση, ο Ντολ τόνισε ότι η ομάδα του το τελευταίο διάστημα είναι πολύ δυνατή σε τέτοιες φάσεις. Για το δεύτερο ημίχρονο, είπε ότι ο ΑΠΟΕΛ είχε τον έλεγχο και πως μπορούσε να σκοράρει ακόμη 1-2 τέρματα και να σκοτώσει το παιχνίδι. Έκανε λόγο για μεγάλη καρδιά και τόνισε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος από τους παίχτες του και την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Νομίζω ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι για τις δυο ομάδες. Ήταν πραγματικά δύσκολο. Είχαμε καλό πλάνο σήμερα και αμυνθήκαμε πολύ καλά. Σκοράραμε νωρίς και ήταν σημαντικό. Μετά το τέρμα για περίπου 20 λεπτά δεν ήμασταν καλοί, δεχθήκαμε πίεση και ξεχάσαμε να μαρκάρουμε στο κέντρο. Το καλό όμως ήταν πως σκοράραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ελέγξαμε καλύτερα το παιχνίδι και δεχθήκαμε λίγες ευκαιρίες. Σε κάποια φάση όμως τα πόδια ήταν βαριά αλλά θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και άλλο τέρμα. Ήταν σημαντική η νίκη και η πρόκριση. Ξεκινήσαμε στραβά με μηδέν βαθμούς αλλά τα καταφέραμε και είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ