aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝτολ: «Φταίει ο προπονητής; Κάποιος πρέπει να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο»

Ντολ: «Φταίει ο προπονητής; Κάποιος πρέπει να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο»

Απογοητευμένος και σκεπτικός με την εικόνα του ΑΠΟΕΛ ήταν ο Τόμας Ντολ μετά τη νίκη με 2-0 επί της Δόξας στο ΓΣΠ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Γερμανός τεχνικός επανέλαβε πως άλλα βλέπει στις προπονήσεις και άλλα στο γήπεδο και έστειλε μήνυμα στους παίκτες του πως πρέπει να παίξουν καλύτερη μπάλα.

Διαβάστε επίσης: Ο Χαλένιους είπε την αλήθεια στο τέλος του αγώνα με την Δόξα

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι από εμάς, πέραν της νίκης, αλλά ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια» (σ.σ. που του έδωσε ο αντίπαλος προπονητής).

Τι δεν σας άρεσε στον αγωνιστικό χώρο: «Μπήκαμε αρκετά καλά στο παιχνίδι, είχαμε κατοχή, αλλά από τη μια στιγμή στην άλλα χάσαμε ρυθμό, τις μονομαχίες, τις πάσες. Το ένιωσε ο αντίπαλος και προσπάθησε να μας ισοφαρίσει. Το δεύτερο γκολ ήταν ένα δώρο. Το θέμα είναι ότι πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Δεν σκέφτομαι το παιχνίδι της Πέμπτης. Προσπαθώ να επεξεργαστώ τι έγινε σήμερα. Είναι κάτι που με ξαφνιάζει αυτή η εικόνα γιατί αυτό που βλέπω στις προπονήσεις με αυτό στο γήπεδο δεν συνάδει. Ίσως να χρειαζόμαστε περισσότερη συγκέντρωση; Περισσότερη δύναμη; Κάναμε αβίαστα λάθη, δίναμε εύκολα την μπάλα. Όλοι λένε ότι είναι ευθύνη του προπονητή. Και εγώ ως παίκτης τα ίδια έλεγα. Αλλά, η αλήθεια είναι ότι κάποιος πρέπει να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ