aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝτολ: «Είναι μια νέα αρχή αύριο» και η απάντηση για Μερκή

Ντολ: «Είναι μια νέα αρχή αύριο» και η απάντηση για Μερκή

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Ντολ, ενόψει του αγώνα με τη Σεβίλλη, ο οποίος θα διεξαχθεί το βράδυ της Πέμπτης (3/10, 22:00) στην Ισπανία για τη 2η αγωνιστική στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Γερμανός τεχνικός παρουσιάστηκε αισιόδοξος, ενώ από πλευράς ποδοσφαιριστών μίλησε ο Μιχαΐλοβιτς.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Μιχαΐλοβιτς ο οποίος απάντησε σε σχετική ερώτηση για την ατμόσφαιρα: «Γνωρίζουμε ότι  είναι κάτι ξεχωριστό, είμαστε προετοιμασμένοι. Ήρθαμε να κάνουμε μια καλή δουλειά, κάτι που δεν καταφέραμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Για τον κάθε ποδοσφαιριστή είναι στόχος να αγωνίζεται σε ψηλό επίπεδο».

Για την ήττα από την Ντουντελάνζ: «Είναι διαφορετικό παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε διαφορετικό πνεύμα, που δεν είχαμε στο πρώτο. Δεν κάναμε ότι καλύτερο με την Ντουντελάνζ, αλλά θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε αύριο».

Στη συνέχεια, πήρε τον λόγο ο Τόμας Ντολ και απάντσε σε ερωτήσεις:

Για την προετοιμασία για ένα δύσκολο παιχνίδι: «Σε αυτά τα παιχνίδια δεν χρειάζεσαι κίνητρο. Είναι ένα μεγάλο στάδιο, όλοι είναι έτοιμοι. Είναι μεγάλος αντίπαλος, φοβερή ομάδα. Είναι σημαντικό τώρα μετά το κακό ξεκίνημα να παίξουμε διαφορετικά, να μπούμε με περισσότερο θάρρος. Κάναμε τις αναλύσεις μας, προετοιμαστήκαμε και θα κάνουμε ένα καλύτερο παιχνίδι σε σχέση με αυτό κόντρα στη Ντουντελάνζ».

Για τη μάχη στον όμιλο και αν υπάρχει πίεση μετά την ήττα: «Νομίζω δεν μας εξασκεί πίεση, τέλειωσε εκείνο το παιχνίδι. Πρέπει να εμφανιστούμε διαφορετικά. Θέλω να πιστεύω πως θα αγωνιστούμε καλά, ο στόχος μας είναι να έχουμε βαθμολογικό όφελος, όλα εξαρτούνται από εμάς. Είναι δύσκολος αντίπαλος όμως οι παίκτες μου είναι ενθουσιασμένοι και έτοιμοι».

Για τους τομείς που καλείται να βελτιωθεί ο ΑΠΟΕΛ: «Να σταματήσουμε τις αντεπιθέσεις, έχει γρήγορους παίκτες. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα, όχι μόνο με τα πόδια, αλλά με το μυαλό. Έχουμε καλούς παίκτες, πρέπει να πιστέψουμε στις δυνατότητες μας, πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Και πρόσθεσε: «Είναι σημαντικό να μπούμε και να πιστεύουμε πως μπορούμε να πάρουμε κάτι καλό. Να παίξουμε το καλύτερο μας πρόσωπο. Οι 11 που θα αρχίσουν ξέρουν πως θα αμυνθούν αλλά πρέπει να ξέρουν πως θα πρέπει να κάνουμε τις ευκαιρίες μας, πιστεύω στη δουλειά και στους παίκτες μου. Πιστεύω πως θα κάνουμε καλύτερο παιχνίδι, είναι μια νέα αρχή αύριο».

Για το αν θα επιτεθεί: «Δεν ξέρω τι εννοείς, αν θα πιέσουμε τη Σεβίλλη. Το πιο σημαντικό είναι να παίξουμε ως ομάδα, ειδικά αμυντικά. Μου αρέσει να έχει η ομάδα μου την μπάλα, όμως σε κάποια παιχνίδια παίζεις περισσότερο αμυντικό. Είναι σημαντικό να παίξουμε γενναία, να ξεκινήσουμε καλά, να κρατήσουμε τη μπάλα. Ξέρουμε για την ατμόσφαιρα».

Για τον Μερκή και τα γκολ που πέτυχε: «Οι δύο κεντρικοί είναι αυτοί που δίνουν ισορροπία, είναι έμποροι. Σκόραρε σημαντικά γκολ, είναι ένας παίκτης που αγωνίζεται στην Εθνική εξαιρετικά. Μας βοήθησε πολύ. Οι άλλες παίκτες τον χρειάζονται ώστε να υπάρχει σταθερότητα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ