aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝτολ: «Δεν θα πω και δεν θέλω να είμαι αγενής, θα δείτε αύριο στο γήπεδο»

Ντολ: «Δεν θα πω και δεν θέλω να είμαι αγενής, θα δείτε αύριο στο γήπεδο»

Αισιόδοξος ότι ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα και να πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ παρουσιάστηκε ο Τόμας Ντολ. Ο Γερμανός τεχνικός, μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από κάθε αγώνα, δήλωσε και πολύ ευχαριστημένος από τη νέα πρόκληση στην καριέρα του λέγοντας πολύ καλά λόγια για τον ΑΠΟΕΛ.

«Ξέρω ότι έχω μια πολύ καλή ομάδα. Έχω παίκτες που θέλουν να αλλάξουν το κλίμα. Είχαμε τέσσερις προπονήσεις έως τώρα. Όλοι νιώθουμε ότι είμαστε σε ένα υπέροχο σύλλογο. Το σημαντικό είναι να έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Ξέρουμε ότι πρέπει να σκοράρουμε δύο γκολ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τις προπονήσεις ως τώρα. Δεν μπορώ ποσοστιαία πόσο έτοιμοι είμαστε, όμως ξέρω ότι οι παίκτες μου θέλουν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα. Έχουμε αυτοπεποίθηση. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το σημαντικό είναι να κάνουμε αύριο ένα καλύτερο ματς. Μίλησα με τους παίκτες μου. Νιώθω ότι θα διεκδικήσουμε όλες μας τις πιθανότητες για να προκριθούμε».

Σε ερώτηση εάν θα κάνει αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, ένεκα και των απουσιών, ανέφερε τα ακόλουθα: «(Γέλια) Δεν μπορώ να σας πω. Θα δείτε αύριο στο γήπεδο. Δεν θέλω να είμαι αγενής. Πρώτα θα μιλήσω με τους παίκτες μου και μετά με τους δημοσιογράφους. Το πιο σημαντικό είναι η εμπιστοσύνη. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Υπάρχουν κάποια προβλήματα, όμως δεν θέλω να επικεντρωθώ σε αυτούς που λείπουν. Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ για να διαχειριστούμε τις απώλειες των Άλεφ και Σάβιτς».

Ερωτηθείς για το τι έφταιξε στο πρώτο μας, επεσήμανε: «Είμαστε προετοιμασμένοι. Είχαμε μια συνάντηση πριν από λίγο με τους παίκτες. Έχω δει τον πρώτο αγώνα. Είδα κάποια σημαντικά σημεία. Πρέπει να φτιάξουμε ευκαιρίες αύριο. Πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Οι παίκτες μου ξέρουν τι πρέπει να κάνουν αύριο».

Τους ποδοσφαιριστές στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Αντρίγια Πάβλοβιτς, ο οποίος ανέφερε από την πλευρά του τα ακόλουθα: «Μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα απ΄ότι στο πρώτο παιχνίδι. Πιστεύω 100% ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Δεν θα είναι εύκολο. Έχω πίστη στην ομάδα μου. Η ομάδα έχει την ποιότητα να προκριθεί. Εγώ ήρθα ξανά εδώ με την Καμπάλα και την Κοπεγχάγη. Δεν είναι εύκολο να παίζεις σ΄αυτό το γήπεδο. Ο κόσμος δημιουργεί καλή ατμόσφαιρα εδώ. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας. Εμείς είμαστε που παίζουμε μπάλα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ