aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝτολ: «Δεν με έψαξαν, σκέφτομαι τις νοσηλεύτριες αδελφές μου στη Γερμανία»

Ντολ: «Δεν με έψαξαν, σκέφτομαι τις νοσηλεύτριες αδελφές μου στη Γερμανία»

Χωρίς ομάδα είναι ο Τόμας Ντολ, μετά το διαζύγιό του με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Γερμανός τεχνικός βρίσκεται στην Ουγγαρία από τα τέλη Δεκεμβρίου του 2019 και όπως τονίζει με συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «www.nemzetisport.hu», δεν έχει δεχθεί ακόμη κάποια πρόταση.

«Έχω ακούσει ότι ο Τζουζέπε Σανίνο αποφάσισε να εγκαταλείψει τη θέση του από την Χόνβεντ Βουδαπέστης και να περάσει χρόνο με την οικογένειά του κατά τη διάρκεια αυτής της έκτακτης περιόδου. Τον καταλαβαίνω, γιατί τώρα η οικογένεια είναι πρώτα απ’ όλα! Ωστόσο, δεν με έχουν ψάξει ακόμη από την Χόνβεντ, αλλά αν το έκαναν, δεν θα μπορούσα να το πω», απάντησε σε σχετική ερώτηση ο τέως προπονητής των «γαλαζοκιτρίνων» της Λευκωσίας.

Επίσης, μίλησε και για τη ζωή στην Ουγγαρία εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. «Επέστρεψα στην Ουγγαρία στα τέλη Δεκεμβρίου, έτσι δεν ήμουν σε καραντίνα. Αισθάνομαι καλά να είμαι σπίτι. Μεταξύ των τεσσάρων τοίχων, βλέπω τηλεόραση λίγο, αλλά διαβάζω όλο και περισσότερα βιβλία. Αν ήμουν ποδοσφαιριστής, θα παρακολούθησα τον online αγώνα Γερμανία-Ιταλία Eb. Διατηρώ καθημερινή επαφή με την οικογένεια και τους φίλους μου. Ο κίνδυνος του κορωναϊού έχει επηρεάζει και την οικογένειά μου, σκέφτομαι κυρίως τις αδελφές μου, οι οποίες εργάζονται ως νοσηλευτές στη Γερμανία. Δεν παραμελώ ούτε τους γονείς μου, μιλώ καθημερινά στη μητέρα μου που δυστυχώς φροντίζει τον άρρωστο πατέρα μου και τους αδελφούς μου. Θα ήθελα πολύ να ταξιδέψω στη Γερμανία για να τους βοηθήσω, αλλά αν επέστρεφα στην Ουγγαρία, θα έμπαινα σε καραντίνα. Πρέπει να ενθαρρύνουμε ο ένας τον άλλον, με επιμονή και αλληλεγγύη, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά ζούμε, μέρα με τη μέρα!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ