aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝτίας: «Αυτό είναι το πιο περίπλοκο, μετά βίας καταλάβαινα κάτι»

Ντίας: «Αυτό είναι το πιο περίπλοκο, μετά βίας καταλάβαινα κάτι»

Η ελληνική γλώσσα ήταν ότι πιο περίπλοκο και δύσκολο είχε να αντιμετωπίσει ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Κάρλος Ντιας στην προσαρμογή του στην χώρα μας, σύμφωνα με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της Βραζιλίας. Τόνισε ότι δεν μπορούσε να επικοινωνήσει στις προπονήσεις και στα παιχνίδια, ενώ όταν του μιλούσε ο προπονητής μετά βίας καταλάβαινε κάτι.

Όσα δήλωσε ο Κάρλος Ντιας:

«Σήμερα είμαι καλά προσαρμοσμένος στην Κύπρο. Είναι μια καλή χώρα για να ζεις, πολύ ήσυχη. Το πιο περίπλοκο πράγμα είναι η γλώσσα, την μελετώ εδώ για να τα βγάζω πέρα.

Η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν η επικοινωνία στην προπόνηση και το παιχνίδι, δεν μπορούσα να επικοινωνήσω. Ο προπονητής ήρθε να μου μιλήσει και μετά βίας καταλάβαινα κάτι. Μου ζητήθηκε να κάνω ένα πράγμα και έκανα κάτι άλλο. Αυτός ήταν ο μεγαλύτερος αντίπαλος. Τότε, το στυλ παιχνιδιού ήταν λίγο περίπλοκο. Είναι αρκετά διαφορετικό, μου πήρε λίγο χρόνο για να καταλάβω. Μετά ήταν πιο εύκολο και κατάφερα να προσαρμοστώ στο στυλ παιχνιδιού εδώ.

Για μένα σημαίνει πολλά να παίζεις όλη την ώρα για τη νίκη και μετά από μια περίοδο που δεν έπαιζα. Ήταν πολύ καλό για ψυχολογικούς λόγους και ήξερα ότι μια άλλη στιγμή επρόκειτο να έρθει. Ήμουν έτοιμος να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία. Είναι πολύ καλή στιγμή για μένα. Η εκπλήρωση ενός ονείρου είναι να παίξω 90 λεπτά στην Ευρώπη. Έχω πολλά να εξελίξω. Δουλεύω για να μπορέσω να εξελιχθώ περισσότερο και να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες που α μου έρθουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ