aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUENτέρμπι στο ΟΑΚΑ με δύο προσεχώς ΑΠΟΕΛίστες, «κόπηκε» ο τρίτος

Nτέρμπι στο ΟΑΚΑ με δύο προσεχώς ΑΠΟΕΛίστες, «κόπηκε» ο τρίτος

Κώστας Αποστολάκης και Βίκτωρας Κλωναρίδης θα είναι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Για τον νεαρό δεξιό ακραίος αμυντικό του Παναθηναϊκού επιβεβαιώθηκε η συμφωνία με τους γαλαζοκίτρινους δια στόματος Πρόδρομου Πετρίδη, ενώ κάτοικος Αρχαγγέλου θα γίνει τους επόμενους μήνες και ο Βίκτωρας Κλωναρίδης.

Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται με το τέλος των υποχρεώσεών τους σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, αφού το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα επανάρχισε το σαββατοκύριακο. Μάλιστα, οι δύο «μεγάλοι» της Αθήνας διασταύρωσαν τα ξίφη τους την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Ο Αποστολάκης δεν βρίσκεται στην αποστολή του Γιώργου Δώνη για το ντέρμπι, κάτι που δεν προκάλεσε και ιδιαίτερη εντύπωση, αφού έπαιξε μόλις έξι φορές. Στον πάγκο της ΑΕΚ και στους αναπληρωματικούς του Μάσιμο Καρέρα είναι ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, ενώ στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Γκάγιας Ζαχίντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ